Konopné semínko, Harissa a pečená mrkev na javorovém sirupu

Konopné semínko, Harissa a pečená mrkev na javorovém sirupu

Harissa a javorová pečená mrkev podávaná s krémovým sýrem + krásná příloha s konopnými srdíčky.  

Ctěte také: Domácí harissa s konopným olejem

Ingredience

2 Stroužky česneku, jemně nastrouhané, ¼ šálku olivového oleje, ¼ šálku javorového sirupu, 2 lžíce pasty Harissa (1 polévková lžíce, pokud nemáte rádi příliš pikantní chuť), 500–750 g mrkve (omyté), pokud je velká, podélně napůl

Polevy

 ¼ šálku čerstvé máty (nasekané), 1 lžíce konopných semínek (konopné srdce), Čerstvě nasekaný pepř

Postup

1. Předehřejte troubu na 200 °C
2. Ve velké míse smíchejte olivový olej, nastrouhaný česnek, javorový sirup a harissa pastu
3. Přidejte mrkev a míchejte, dokud nebude pokryta omáčkou
4. Pečte 30 minut
5. Vyjměte mrkev z trouby
6. Umístěte mrkev na servírovací mísu a ozdobte nasekanou mátou, konopným semínkem a drceným pepřem
7. Dobrou chuť!


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa