Fingerlakesdailynews.com: NY podniká další kroky k uzavření nelegálních obchodů s marihuanou

Fingerlakesdailynews.com: NY podniká další kroky k uzavření nelegálních obchodů s marihuanou

Stát oznámil další kroky k uzavření nelegálního trhu s konopím. Nelicencované podniky s konopím se nadále otevírají a fungují po celém státě, často prodávají netestované produkty a způsobují nepříjemnosti v komunitách. Stát tvrdí, že tyto výkladní skříně zbrzdily růst newyorského právního průmyslu a maloobchodníků, kteří v něm působí.

„New York musí přijmout opatření k uzavření nelegálních obchodů s konopím, které se nadále otevírají a fungují po celém státě,“ řekla guvernérka Kathy Hochul. „Posílení spravedlivého konopného průmyslu v New Yorku a ochrana tvrdě pracujících vlastníků malých podniků působících na legálním trhu jsou hlavními prioritami a nejlepším způsobem, jak těchto cílů dosáhnout, je urychlit zavírání nelicencovaných obchodů.“

Výkonný rozpočet guvernérky Hochula zahrnuje plán na rozšíření pravomocí Úřadu pro správu konopí (OCM) a místních vládních agentur na obchody s visacím zámkem prodávající konopí bez licence. Tento návrh posílí donucovací orgány, urychlí uzavírání obchodů bez licence a odrazí od nezákonné činnosti.

Plán:

1) Rozšiřuje pravomoci OCM za účelem zefektivnění uzavírání nelegálních obchodů. 

2) Opravňuje místní vládu k provádění příkazů visacího zámku OCM, aby byla zajištěna rychlá akce k uzavření nelicencovaných výdejen. 

3) Zakládá místní rejstříky licencovaných konopných podniků s cílem pomoci a zmocnit místní vlády, včetně New Yorku, k uzamčení nelicencovaných podniků prostřednictvím jejich vlastních zákonů a zdrojů. 


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa