Mjbizdaily.com: New Jersey překonalo 100 obchodů s marihuanou, odhaduje tržby ve výši 1 miliardy dolarů

Mjbizdaily.com: New Jersey překonalo 100 obchodů s marihuanou, odhaduje tržby ve výši 1 miliardy dolarů

Kancelář guvernéra New Jersey slaví otevření více než 100 obchodů s marihuanou ve státě. Webová stránka New Jersey Cannabis Regulatory Commission uvádí 102 výdejen lékařského konopí a obchodů pro dospělé, podle tiskové zprávy.

Výkonný ředitel komise, Jeff Brown, řekl, že očekává, že regulovaný prodej konopí v roce 2024 překročí 1 miliardu dolarů , podle zpravodajského serveru NJ.com se sídlem v Iselinu.

V roce 2023 činily prodeje pro dospělé v New Jersey více než 673 milionů $ a transakce MMJ byly více než 99 milionů $.

Když byly v roce 2022 zahájeny prodeje pro dospělé, odhadovalo se, že celkový trh v New Jersey bude mít hodnotu 2 miliard dolarů.

Mezistátní operátoři, kteří již působili na lékařském trhu, byli první, kdo obdržel licence pro dospělé.

Nedávno kritici tvrdili, že regulační orgány nezpracovávají žádosti o licence dostatečně rychle a že začínající trh pro dospělé v New Jersey je chycen ve „smyčce zkázy“.

„Dosažení 100 výdejen konopí je obrovský milník, který ukazuje, že jdeme správným směrem,“ uvedl v prohlášení guvernér Phil Murphy, demokrat.

„Jak pokračujeme v plnění našich cílů pro trh s konopím v New Jersey, jsem vděčný regulační komisi pro konopí za jejich obětavou práci a vedení v této kritické oblasti naší ekonomiky.“


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa