Představitelé Nového Mexika oslavují, protože od spuštění rekreačního trhu s marihuanou tržby překročily 1 miliardu dolarů

Představitelé Nového Mexika oslavují, protože od spuštění rekreačního trhu s marihuanou tržby překročily 1 miliardu dolarů

Představitelé Nového Mexika slaví ve státním marihuanovém průmyslu nový milník. Maloobchodníci od zahájení státního trhu s konopím pro dospělé zaznamenali celkové tržby více než 1 miliardu dolarů.

Celkové tržby za únor zahrnovaly více než 35 milionů dolarů v nákupech pro dospělé – což je druhá nejvyšší měsíční částka v historii, podle údajů z oddělení kontroly konopí úřadu pro regulaci a licencování v Novém Mexiku. Státní trh s lékařskou marihuanou mezitím zaznamenal tržby přes 12 milionů dolarů.

S těmito dodatky dosáhla kumulativní částka prodaná ve státě 1,01 miliardy dolarů. Ta zahrnuje příjmy z konopí pro léčebné účely i pro dospělé, které se datují do dubna 2022, kdy se otevřel trh s rekreačními aktivitami. Údaje o prodeji léčebného konopí stát před tímto datem nezveřejňuje.

„Toto je pro konopný průmysl v Novém Mexiku obrovský milník,“ řekl v pondělí pro Marijuana Moment vrchní ředitel oddělení regulace a licencí Clay Bailey. „Spotřebitelé prokázali, že podporují toto odvětví a podniky, které tvrdě pracovaly, aby dostaly náš stát na mapu, pokud jde o legální, regulovaný prodej konopí.“

Průměrné transakční ceny v únoru byly 41,99 USD za nákupy pro dospělé a 51,96 USD za nákupy lékařské marihuany. Počet lékařů je vyšší než kdykoli předtím od dubna 2023.

Prvních pět měst pro prodej dospělých bylo Albuquerque, Sunland Park, Las Cruces, Santa Fe a Hobbs. Pokud jde o léčebnou marihuanu, první pětice byly Albuquerque, Santa Fe, Las Cruces, Rio Rancho a Alamogordo.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa