Royal Queen Seeds × Mike Tyson: Tvrdá spolupráce!

Royal Queen Seeds × Mike Tyson: Tvrdá spolupráce!

Mike Tyson se změnil z jednoho z nejlepších boxerů, kteří kdy vstoupili do ringu, na podnikatele s marihuanou. Ve snaze oslavit rostlinu, která mu udělala tolik radosti, vytvořil Tyson 2.0 – společnost věnující se prémiovým Cannabis produktům. Prostřednictvím exkluzivní spolupráce se RQS stala jedinou společností, která skladuje genetiku Iron Mike!

Royal Queen Seeds spojila své síly s nikým jiným než s Mikem Tysonem, aby rozpoutala několik nových kol knockout genetiky. Spojením jedinečných zkušeností našich chovatelů a manažerů značek s hlubokou vášní a znalostí Iron Mike jsme vytvořili partnerství, které zpřístupňuje Tysonovy vlastní pupeny všem. S těmito kmeny nemůžete očekávat nic menšího než vysoké výnosy, které uživatelům umožní vidět hvězdy – tím nejlepším možným způsobem.

Mnoho slavných osobností se stalo téměř synonymem trávy. Tyto postavy jsou častěji hudebníci a umělci, kteří připisují svůj vztah ke konopí svému tvůrčímu úspěchu . Bob Marley, Snoop Dogg a Willie Nelson jsou dobře známá jména v kultuře konopí. Nicméně, jak sociální stigma obklopující bylinu stále slábne, postavy z jiných sfér vlivu jsou méně ostýchavé sdílet své užívání konopí , včetně vrcholových sportovců. Michael Phelps, Nate Diaz a dokonce i samotný Mike Tyson odhalili způsobem, který značně vyvrací hluboce zakořeněné stereotypy, že konopí hraje velkou roli v jejich sportovním úsilí, kariéře a životě jako celku.

Mezi těmito titány má Mike Tyson možná nejfascinující vztah k této bylině. Muž známý mnoha přezdívkami, včetně „Nejhoršího muže planety“, si během své bojové kariéry vydobyl reputaci jako nelítostný protivník ochotný riskovat tělo i mysl, aby ovládl divizi těžké váhy. Myšlenka Tysona, který je známý svou výbušnou silou a agresivitou, se může někomu zdát nepravděpodobná – ale přesně to se stalo.

Tyson × Royal Queen Seeds

Jeho vášeň pro konopí vyvrcholila ve společnosti Tyson 2.0 , přední společnosti zabývající se konopím s étosem inovací a produkující špičkové Cannabis produkty prostřednictvím čistoty a přesnosti.

Tysonův vztah ke konopí není nic nového, jak objasnil jeho vlastními slovy: „Konopí vždy hrálo v mém životě důležitou roli. Konopí mě změnilo k dobrému jak psychicky, tak fyzicky a chci se o tento dar podělit s ostatními…“.

Vedle cenově dostupných koncentrátů, předválcovaných spojů a spotřebního materiálu vyvinul Tyson 2.0 katalog kmenů, které jsou dokonale kompatibilní se samotným sportovcem. Tato energická genetika zaškrtává všechny Tysonovy škatulky a napodobuje kmeny, díky nimž se zamiloval do trávy.

Zatímco Tyson 2.0 zaznamenal velký úspěch se svou masivní řadou produktů, nikdy neuvolnil svá semena nadšeným pěstitelům. Ale to se všechno brzy změní. Společnost Royal Queen Seeds skočila do Tysonova rohu a my využíváme naše odborné znalosti jedné z předních světových semenných bank k šíření jeho revolučních kmenů Tyson 2.0 mezi masy . V rámci možná nejmocnější spolupráce ve světě plevele k dnešnímu dni nabízíme různé šarže kultivarů v několika různých kolech vydání. Než prozradíme více o této spolupráci, která vám umožní vidět hvězdy, dovolte nám představit vám zcela novou stránku samotného šampiona.

Pozdravte Mikea jako pěstitele

Iron Mike sdílí podobný příběh jako většina uživatelů konopí. Poté, co bylinu objevil a vyzkoušel její blahodárné účinky, vrhl se po hlavě do světa pěstování . Zvědavost vyvolaná kouřením jointu přerostla v hlubší touhu nejen dozvědět se více o rostlině samotné, ale nakonec si vytvořit správné spojení, aby si s ní pohrál a produkoval odrůdy, které vyhovovaly jeho preferencím.

Během své legendární kariéry se Tysonova veřejná tvář a osobnost orientovala na agresi, výbušnost, zastrašování a nespoutanou touhu po vítězství; všechny tyto vlastnosti pomohly zajistit jeho titul KOZA. Tyto vlastnosti se mohou zdát téměř v rozporu s tím, co si představujeme, když přemýšlíme o typických uživatelích, pěstitelích a šlechtitelích konopí. Mnohé z vlastností, které Tyson jako boxer získal, se však překvapivě dobře promítají do světa vývoje kmenů, pěstování konopí a budování impéria.

Tyson v ringu hodně spoléhal na rychlost a obratnost a jeho pochopení těchto pojmů proniklo do jeho podnikání s Cannabis pěstováním. Manipulace s velkými místnostmi plnými rostlin a vhodné řízení podmínek v různých fázích vývoje těží z jeho zdokonalení rychlého rozhodování.

Každý pěstitel konopí vám jistě potvrdí, že pěstování této byliny vyžaduje určitou míru disciplíny a odolnosti. Rostliny se často potýkají s nesčetnými problémy během vegetačního cyklu , zvláště když se pěstitelé teprve začínají s rostlinou seznamovat. Nedostatek živin, problémy s životním prostředím, škůdci a nemoci jsou dost, aby to někteří nováčci zabalili. Tyson využil své železné vůle, vyvinuté v nekonečných sparringech a brutálních výměnách názorů, aby pomohl své společnosti povznést se nad ostatní.

Nemůžeme mluvit o Tysonových vlastnostech, aniž bychom se zamysleli nad jeho inovací. Jeho jedinečný styl „peek-a-boo“ využíval vysoce obrannou pozici stráže, zdůrazňoval pohyb horní části těla a spoléhal na ničivé údery. Kid Dynamite převedl tento talent na nové inovace do konopného průmyslu a my v RQS jsme nadšeni, že máme šanci se s vámi podělit o výsledky.

Tysonova cesta: Z ringu do zahrady

Takže, jak přesně se Tyson změnil z nelítostného válečníka na bylinkáře a vůdce průmyslu? Kořeny Tysona 2.0 sahají až do let dospívání Iron Mika. Nejprve objevil svou lásku k boxu ve třinácti a pokračoval v rozvoji svých dovedností pod vedením legendárního trenéra Cus D’Amato.

Tyson začal kouřit konopí v určitém okamžiku během svého dospívání, ale přestal ve věku osmnácti let těsně před debutovým zápasem s Hectorem Mercedesem v roce 1985. Ze svého prvního velkého zápasu vyšel vítězně prostřednictvím prvního kola TKO. Tysonův úžasný debut posloužil jako znamení věcí příštích. Během své „zlaté éry“, zahrnující roky 1985–1990, řádil, skóroval knock-out vítězství za knock-out vítězstvím a stal se několikrát mistrem světa v těžké váze. Tyson dál tu a tam narážel na marihuanu, někdy v jeho neprospěch. Jeho vítězství nad Andrewem Golotou v roce 2000 se po pozitivním testu na marihuanu změnilo na rozhodnutí bez soutěže.

Přestože Tysonovi nelze upřít úspěch a dovednosti, od té doby přiznal jisté lítosti. V roce 2021, poté, co obnovil svůj vztah s konopím, Tyson prohlásil [1] , že si přál, aby během své kariéry nadále důsledně kouřil, a řekl: „…měl jsem kouřit celou svou kariéru. Měl jsem kouřit, když jsem bojoval, protože mě to dostalo do jiného stavu mysli. Jsem velmi uvolněný a čím uvolněnější jsi ty, tím jsi lepší bojovník, alespoň v mém případě“.

Zajímavé je, že Tyson okusil, jak by vypadala jeho kariéra, kdyby pokračoval v hraní. V roce 2020 odešel z důchodu, aby se utkal s Royem Jonesem Jr. Rvačka skončila remízou a Tyson zůstal velmi otevřený ohledně použití konopí na boj jako součást své přípravy.

Navzdory své neuvěřitelné postavě ve věku 57 let Tyson pravděpodobně nadobro pověsil své boxerské rukavice. Místo toho pěstuje ve svém životě další zdroj radosti: konopí. Poté, co jsme byli povoláni do jeho rohu, abychom pomohli Tysonovi přinést světu jeho genetiku, jsme nadšeni, že můžeme být součástí této nové kapitoly jeho legendárního života. Dovolte nám tedy bez dalších řečí představit vám první kolo marihuany Mikea Tysona!

Tyson 2.0: A Peek In the Champ’s Cache

Doufáme, že máte ve své pěstírně nebo zahradě místo pro první kolo spolupráce RQS a Tyson 2.0. Chcete-li ještě více povzbudit chuť k jídlu, podívejte se na seznam kmenů plevele Tyson 2.0 níže. Pokochejte se některými skutečně báječnými a údernými hybridy:

Gelato 44 : Tento pryskyřičný potomek Sunset Sherbert a Thin Mint Girl Scout Cookies využívá 22% obsah THC , aby dosáhl hluboce kamenného, ​​ale euforického high.

Dynamic Diesel : Dynamic Diesel, vytvořený z původních kmenů Sour Diesel a Skywalker OG, hraje „peek-a-boo“ tím, že nejprve zasáhne uživatele zvedající hlavou, rychle následuje relaxační tělesný zážitek.

NYC Sour D Auto : Tento kmen ztělesňuje rychlost a hbitost samotného Tysona. Svým růstovým cyklem prochází již 12 týdnů poté, co klíčky proniknou půdou.

GOAT’lato Auto : Skutečná pocta největšímu všech dob, tento hybrid s dominancí indica nabízí lahodné příchutě Cookies a poskytuje odměňující výnos, aniž by zabíral mnoho místa.

Punch Pie : Nasaďte si chránič zubů. Punch Pie přichází z Purple Punch a Purple Kush a vrhá těžké střely, které se pženesou na vaše tělo a svalyy.

Corkscrew Auto : Její povznášející high, rychlá doba růstu a příchutě ananasu a cukroví dělají Corkscrew Auto jedním z nejexotičtějších auto na trhu.

RQS & Tyson: Spolupráce nabitá energií

Nastala nová éra. Mike Tyson a Royal Queen Seeds si vzali rukavice, aby vůbec poprvé uvedli Tyson 2.0 na trh . Jejich první kolo genetiky je předurčeno způsobit rozruch a představuje legitimní odpůrce některých z nejpopulárnějších feminizovaných fotoperiodických a samonakvétacích kmenů, které jsou již na trhu. Exkluzivní povaha jejich spolupráce znamená, že v naší semenné bance najdete pouze marihuanu Tyson 2.0. Vyzkoušejte všechny kultivary z prvního kola, abyste určili svůj oblíbený, zatímco se budete těšit na věci, které teprve přijdou!


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa