Los Cauces: První turistická Cannabis farma v jižní Argentině

Los Cauces: První turistická Cannabis farma v jižní Argentině

První Cannabis rezervace v Patagonii otevřela své brány v údolí Epuyén v Chubutu a nabízí jedinečný zážitek z konopné turistiky. V prostředí, kde příroda ukazuje svou majestátnost, se Los Cauces představuje jako útočiště pro milovníky konopí a přírody, které nabízí nejen ubytování, ale také hluboké ponoření do pěstování Cannabis Sativa v nadmořské výšce.

Konopná turistika v Argentině

Tato iniciativa je výsledek spolupráce mezi společnostmi Biocann a Cannabis Farm&Lab a podporovaná renomovanými argentinskými institucemi, jako jsou INASE, SENASA, CONICET a argentinské ministerstvo zdravotnictví, vyniká svým závazkem k výzkumu a udržitelnosti. Rezervace zaujímá 12 hektarů patagonského andského lesa, strategicky umístěného na soutoku dvou toků tající vody, což nejen zaručuje krajinu snů, ale poskytuje také ideální ekosystém pro pěstování konopí.

Los Cauces využívá své polohy na 42. rovnoběžce, což je zeměpisná šířka, která je díky svým klimatickým a geografickým vlastnostem ideální pro rozvoj rostlin Cannabis Sativa. Nadmořská výška, úrodnost půdy a patagonské klima tak vytvářejí dokonalé podmínky, kde čistý vzduch a voda bohatá na minerály vyživují plodiny a zaručují vysokou kvalitu produkce.

Turistická konopná farma v Argentině

Zážitek z Los Cauces přesahuje kulturu. Návštěvníky čekají od pondělí do soboty komentované prohlídky, na kterých budou mít možnost seznámit se s celým životem rostliny, od péče až po výzkum konopí, a také se ponořit do klidu přírodního prostředí. Rezervace nabízí také možnost objevování Comarca Andina del Paralelo 42 a jejích přírodních divů, jako je vodopád Cascada Solitaria, kopce Pirque a Coihue nebo vody jezera Epuyén.

Cauces má také tři kajuty vybavené pro ubytování až šesti osob, kde si návštěvníci mohou užít plný zážitek z konopí: Casa Indica, Kush Haus a Haze Haus nabízejí veškeré vybavení potřebné pro relaxační pobyt, včetně prohlídek kultur s průvodcem.

Los Caucos je horská přírodní rezervace věnovaná výzkumu Cannabis Sativa pro léčebné účely a rozvoji konopné turistiky v argentinské Patagonii. Pokud máte chuť cestovat, užít si klid a nádhernou přírodu, určitě navštivte 12 hektarů andského patagonského lesa na soutoku dvou kanálů s tající vodou na úpatí hory.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa