Businessofcannabis.com: Brains Bioceutical Corp představuje revoluční pevné THC, které zahajuje novou éru klinického výzkumu

Businessofcannabis.com: Brains Bioceutical Corp představuje revoluční pevné THC, které zahajuje novou éru klinického výzkumu

Průlom ve výzkumu kanabinoidů: Pevné THC od Brains Bioceutical Corp připravuje cestu pro revoluční vývoj léčiv pro farmaceutický průmysl.

Brains Bioceutical Corp („Brains Bio“ nebo „společnost“), Brains Bio, průkopník ve farmaceutickém průmyslu založeném na kanabinoidech, s hrdostí oznamuje významný průlom na cestě k prvnímu pevnému tetrahydrokanabinolu (THC) jako aktivní Farmaceutická složka (API). Tento milník odráží závazek společnosti k inovacím a její pozici v popředí kanabinoidního farmaceutického průmyslu.

„Naše pevné D9 THC představuje zásadní změnu v oblasti vývoje léků na bázi kanabinoidů a nabízí našim farmaceutickým partnerům jedinečný nástroj k objevování nových hranic v medicíně. Tento průlom nejenže znamená významný pokrok ve výzkumu kanabinoidů, ale také podtrhuje naše odhodlání podporovat inovace ve farmacii.“ Ricky Brar CEO a předseda Brains Bio. „S touto revoluční technologií jsou naši partneři připraveni odemknout plný potenciál léčby založené na kanabinoidech a připravit cestu pro nové terapie, které by mohly změnit péči o pacienty. Společně jsme odhodláni posouvat hranice toho, co je možné v kanabinoidní medicíně, se společnou vizí zlepšování zdravotních výsledků a zlepšování kvality života pacientů po celém světě.“

V Brains Bio vyvrcholila synergie špičkového týmu, špičkové technologie a strategických průmyslových partnerství v tomto průlomovém úspěchu. Vedoucí tým společnosti, složený z veteránů ve farmaceutickém a biotechnologickém průmyslu, má prokazatelné zkušenosti s průkopníkem inovací a orientací ve složitém regulačním prostředí. Tato odbornost byla zásadní pro postavení Brains Bio jako průkopníka farmaceutického vývoje založeného na kanabinoidech.

„Jako vědec hluboce zapojený do výzkumu kanabinoidů jsem nadšený z oznámení společnosti Brains Bio o pevném D9 THC API. Tato inovace představuje nejen významný skok kupředu ve farmaceutické aplikaci kanabinoidů, ale také podtrhuje kritickou potřebu vysoce kvalitních a spolehlivých API pro pokrok v klinickém výzkumu.

„Pevná forma THC jako API dláždí cestu pro přesnější dávkování, zlepšenou stabilitu a širší aplikaci ve vývoji léků, čímž řeší některé z klíčových problémů, kterým dnes v kanabinoidních terapiích čelíme. Je to milník, který slibuje urychlení našeho pátrání po účinné léčbě založené na kanabinoidech a nabízí novou naději pro pacienty po celém světě.

„Chválím Brains Bioceutical Corp za jejich závazek k dokonalosti a inovacím v tomto rychle se vyvíjejícím oboru.“ Dr. Ichiro Takumi, MD, Ph.D, předseda představenstva, JCAC (Japonská klinická asociace kanabinoidů), profesor neurochirurgie, St Marianna University School of Medicine.

Velikost globálního trhu s konopnými léčivy byla v roce 2022 oceněna na 1,1 miliardy USD a očekává se, že od roku 2023 do roku 2030 poroste složenou roční mírou růstu (CAGR) 62,5 % [1]. Toto výrazné tempo růstu zdůrazňuje rozšiřující se použití konopí v různých léčebných postupech a rostoucí akceptaci léčiv na bázi konopí ve zdravotnickém průmyslu.

Uvedení solidního THC API na trh je jasným indikátorem schopnosti Brains Bio nejen předvídat, ale také utvářet budoucí trendy na trhu. Progresivní přístup společnosti je evidentní v její připravenosti uspokojit rostoucí poptávku po léčivech na bázi kanabinoidů, což je sektor, který nadále vykazuje slibný růstový potenciál.

Aby Brains Bio zdůraznil význam tohoto milníku, zaslala pevné vzorky D9 THC výzkumníkům a farmaceutickým společnostem v Asii a Jižní Americe.

Zařízení společnosti s certifikací EU GMP představují zenit dokonalosti farmaceutické výroby. Tato zařízení jsou páteří závazku Brains Bio ke kvalitě, bezpečnosti a účinnosti a zajišťují, že tento pevný D9 THC a další kanabinoidní API jsou vyráběny podle nejpřísnějších norem.

Tento inovativní produkt je připraven způsobit revoluci ve farmaceutickém výzkumu a možnostech léčby v různých terapeutických oblastech, včetně léčby bolesti, neurologických poruch a duševního zdraví. Zavedení pevného D9 THC podtrhuje roli Brains Bio v průkopnictví nových terapií a zlepšování péče o pacienty prostřednictvím vědeckých objevů.

Navázané vztahy společnosti Brains Bio s předními farmaceutickými organizacemi po celém světě jsou důkazem její pověsti důvěryhodného a spolehlivého zdroje vysoce kvalitních léčiv na bázi kanabinoidů. Tato partnerství jsou klíčová pro pokrok v klinickém výzkumu a vývoj nových léčebných postupů, což odráží významné příležitosti společnosti ve farmaceutickém průmyslu.

Zapojení Brains Bio do průkopnických klinických studií, včetně více než 30 klinických a předklinických studií, dokazuje její oddanost vědecké přísnosti a lékařskému pokroku. Tyto studie jsou zásadní pro zkoumání terapeutické účinnosti kanabinoidů a dále upevňují pozici společnosti jako lídra ve vývoji léčiv na bázi kanabinoidů vedených vědou.

Tento průkopnický vývoj má přitáhnout značný zájem klíčových hráčů ve farmaceutickém průmyslu, kteří hledají spolehlivé a inovativní partnery v rozšiřující se oblasti kanabinoidní medicíny. Pevný D9 THC není jen produkt; je to symbol odhodlání Brains Bio být průkopníkem budoucnosti zdravotnictví a léčiv.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa