Benzigna.com: Exkluzivně – Od tabu ke konopné léčbě v německu

Benzigna.com: Exkluzivně – Od tabu ke konopné léčbě v německu

Od legalizace léčebného konopí v Německu v roce 2017 čelí toto odvětví značným výzvám, zejména nedostatku lékařů připravených předepisovat tuto léčbu.

Anna-Sophia Kouparanis , spoluzakladatelka Bloomwell Group , byla stěžejní při řešení tohoto problému. Její inovativní přístup vedl k rozvoji telemedicínské dceřiné společnosti pod Bloomwell, což významně rozšířilo přístup pacientů k léčebnému konopí.

„Velkou překážkou na trhu bylo to, že jsme neměli dostatek lékařů, kteří by pacientům léčebné konopí předepisovali,“ upozornil Kouparanis v Cannabis Insider společnosti Benzinga a upozornil na počáteční překážky v dostupnosti léčby pacientů.

Představujeme převratné produkty

Závazek Bloomwell Group zlepšit péči o pacienty prostřednictvím inovativních produktů stanovil nové standardy na německém trhu s léčebným konopím. Kouparanis se podělila o své nadšení z uvedení prvního německého léčebného pera s konopím, což je významný krok směrem k diverzifikaci možností léčby.

Toto zavedení představovalo přelomový úspěch a nabídlo pacientům alternativní způsob užívání, který dříve v Německu nebyl dostupný. „Nikdy se nestalo, že byste skutečně mohli získat plnou škálu produktů z lékárny a použít ji jako pacient,“ řekla a zdůraznila průlomovou povahu vývoje jejich produktů.

Posílení ženského vedení v konopí

Cesta Kouparanisové jako první ženy, která založila licencovaný velkoobchod s léčebným konopím v Německu, slouží jako inspirativní příklad prolomení bariér v odvětví, kde tradičně dominují muži. Její perspektiva a vedení posunuly úspěch Bloomwell Group a vydláždily cestu budoucím podnikatelkám v sektoru konopí i mimo něj.

Její přístup k vytváření působivých partnerství a vedení své společnosti k novým hranicím je příkladem hlubokého účinku, který může mít různorodé vedení na inovace a pokrok v odvětví.

Předvídání legislativních změn

Vzhledem k tomu, že Německo je na pokraji legislativního pokroku, který by mohl reklasifikovat konopí a usnadnit procesy předepisování, vyjádřil Kouparanis optimismus ohledně budoucnosti dostupnosti léčebného konopí. Tyto očekávané změny slibují rozšířit přístup pacientů, povzbudit více lékařů, aby předepisovali léčbu konopím, a přispět ke snížení společenského stigmatu souvisejícího s užíváním konopí.

Kouparanis prostřednictvím svého vedení v Bloomwell Group nejen čelí aktuálním výzvám v německém průmyslu léčebného konopí; aktivně utváří budoucnost, kde bude léčebné konopí dostupnější, přijatelnější a integrovanější do zdravotní péče.

Její úsilí zdůrazňuje transformační období v možnostech lékařské léčby a signalizuje lepší budoucnost pro pacienty a průmysl.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa