MDŽ : 20 nejvlivnějších žen v Cannabis průmyslu a tajemství, jak je osobně potkat v roce 2024

MDŽ : 20 nejvlivnějších žen v Cannabis průmyslu a tajemství, jak je osobně potkat v roce 2024

K oslavě Mezinárodního dne žen je nezbytné posvítit si na ženy, které dělají pokroky v konopném průmyslu, v oboru, kterému historicky dominovali muži. Tyto pozoruhodné ženy se mají podělit o své zkušenosti a moudrost na nadcházející  Benzinga Cannabis Capital Conference , čímž se nesmazatelně zapíší do odvětví svým vedením, úspěchy a odhodláním k dokonalosti. Podívejme se blíže na každou z těchto vlivných postav, které nejen že vedou s vyznamenáním, ale také inspirují novou generaci žen, aby aspirovaly na velikost v konopí.

Kim Rivers, generální ředitel společnosti Trulieve

Od roku 2015   je  Kim Rivers hnací silou Trulieve 

TCNNF, což ji vede na vedoucí pozici v konopném průmyslu. Její právní vzdělání se zaměřením na fúze a akvizice bylo klíčové pro růst a expanzi Trulieve. Kromě své role v Trulieve přispívá Kim širší komunitě konopí prostřednictvím svého zapojení do National Cannabis Roundtable a Benzinga Cannabis Advisory Board. Za svou práci si vysloužila několik ocenění, včetně ocenění Women’s Leadership Award 2022 v rámci Green Market Report a ceny nejvlivnějších žen v konopí, které oslavuje její vliv a vedoucí postavení v oboru.

Nancy Whiteman, CEO , Wana Brands

Nancy Whiteman , oslavovaná jako „královna konopí“, je spoluzakladatelkou a generální ředitelkou  Wana Brands , významné značky konopných poživatin, která dominuje trhu ve Spojených státech a Kanadě. Whiteman, uznávaná za své působivé příspěvky a vedení, získala několik prestižních ocenění, včetně zařazení do Forbes 100 amerických self-made Women a Forbes nejvlivnějších lidí v konopí v roce 2023. 

Pod jejím vedením byla Wana Brands oznámena, že se připojí k Canopy USA ve významné dohodě s Canopy Growth Corp., což znamená novou kapitolu v její expanzi. Kromě jejího obchodního ducha svítí Whitemanova oddanost společenské odpovědnosti také založením nadace The Wana Brands Foundation, která podporuje spektrum neziskových organizací při vytváření smysluplných změn. 

Chanda Macias, generální ředitelka Women Grow

Dr. Chanda Macias , držitel titulu MBA a Ph.D., vyniká více než patnácti lety zkušeností v různých oblastech, včetně akademické obce, státní správy, technologií a zejména konopného průmyslu. Jako generální ředitelka a předsedkyně  organizace Women Grow , která se zaměřuje na posílení postavení žen v konopném prostoru, přináší bohaté znalosti a vedení. Práce Dr. Maciase je zásadní pro budování silných týmů a řízení smysluplného výzkumu se zvláštním zaměřením na obhajobu léčebného konopí.

Toto úsilí zlepšuje přístup pacientů k alternativní léčbě. Women Grow je platforma pro sjednocení a povznesení žen podnikatelek v konopí. Role Dr. Macias v mentoringu odráží její hluboké odhodlání podporovat komunitu podporující ženy, aby v tomto odvětví prosperovaly.

Christine De La Rosa, generální ředitelka The People’s Ecosystem

Christine De La Rosa je průkopníkem ve světě konopí a vedla společnost jako generální ředitelka a spoluzakladatelka T he People’s Ecosystem . Její podnik je uznáván pro svůj inovativní přístup k uspokojování různorodých tržních segmentů, které mainstreamové konopné společnosti často přehlížejí. Kromě svých podnikatelských snah Christine působí jako strategický poradce ve společnosti Nourish And Bloom Market, která vede řešení potravin řízených umělou inteligencí, a aktivně přispívá jako zakládající členka skupiny The People’s Group se zaměřením na investice do BIPOC a do konopných podniků vedených ženami.

Její poradenské role se rozšiřují do organizací jako Regennabis, Cannabis Doing Good a Tetragram, kde předvádí svůj široký vliv. Christininy vědecké příspěvky, včetně vedení diskusí o genderové paritě a cestách k rovnoprávnosti v konopí, spolu s jejími politickými doporučeními napříč různými státy, podtrhují její odhodlání podporovat inkluzivnější a spravedlivější konopný průmysl. Jejím cílem je přetvořit průmysl tak, aby lépe sloužil historicky marginalizovaným komunitám a podnikatelům.

Sara Stewart, CEO, Ritual Hospitality Group

Sara Stewart , uznávaná Forbesem jako „průkopnice konzumace konopí“, do značné míry formovala americkou scénu konopného pohostinství. Díky svým praktickým zkušenostem se spuštěním Lowell Cafe ve West Hollywood a Rise Mundelein v Illinois je v popředí nabídky jedinečných zážitků z konopí. Její konopná cesta následovala 15 let ve špičkovém pohostinství a běhání dveří na elitní akce LA.

Jako spoluzakladatelka  Cannabis Hospitality Coalition  vytvořila Stewart předpisy v několika státech a využila své marketingové zázemí k vybudování podstatného následovníka a vlivu v tomto odvětví. Její hluboká vášeň pro posílení aspektu pohostinnosti konopí odráží její odhodlání budovat komunitu a nabízet prostory, kde se konopná kultura nejen pozoruje, ale také oslavuje.

Diana Eberlein, prezidentka Cannabis Beverage Association

Diana Eberlein , současná prezidentka  Cannabis Beverage Association  a viceprezidentka pro marketing a obchodní rozvoj ve  společnosti SōRSE  Technology, přináší více než 15 let zkušeností z marketingu do popředí trhu s konopnými nápoji. Její role zahrnuje vedení digitálních a zážitkových marketingových strategií, včetně sponzorství akcí, produkce, public relations a reklamy, se zaměřením na louhované nápoje. 

Dianinu práci charakterizuje její vášeň pro vytváření nezapomenutelných spotřebitelských zážitků a její myšlenkové vedení v tomto odvětví. Pod jejím vedením se Asociace Cannabis Beverage Association snaží sjednotit zúčastněné strany, podporovat růst průmyslu prostřednictvím advokacie a vzdělávání a zavést regulační standardy. Její úsilí o zvýšení úrovně konopných nápojů na národních platformách spolu s jejím úsilím obhajovat toto odvětví ve Washingtonu, DC, odrážejí její odhodlání inovovat a širší přijetí konopných nápojů.

Gloria Govan, spoluzakladatelka RLNTLSS Brands

S 15letým zázemím v restauračním průmyslu  Gloria Govan  spoluzaložila  RLNTLSS Brands  , aby spojila své odborné znalosti v oblasti provozního vedení a excelence zákaznických služeb s rozvíjejícím se trhem s konopím. Jako generální ředitelka RLNTLSS Brands využívá své rozsáhlé dovednosti v oblasti vedení týmu, růstu výnosů a spokojenosti zákazníků s cílem zlepšit zážitek z konopí prostřednictvím produktů zaměřených na wellness.

Govanův přístup ke konopí klade důraz nejen na kvalitu produktů, ale také na význam spotřebitelského vzdělávání a propagace wellness, což ji označuje za významnou osobnost v oboru, který se zavázal ke zlepšení spotřebitelského životního stylu pomocí konopí.

Luna Stower, Chief Impact Officer, Ispire Vape Technology

Luna Stower  slouží jako ředitelka pro dopad ve společnosti  Ispire Vape Technology , která do své role přináší více než deset let zkušeností v konopném průmyslu. Její kariéra zahrnuje významné příspěvky do kalifornských tradičních značek konopí, jako je Jetty Extracts. V roce 2021 byla Konopnou obchodní komorou oceněna jako „Advocate of the Cannabis Culture of the Year“.

Díky vzdělávací základně s magisterským titulem v oboru vzdělávání na UF a BA v oboru sociální spravedlnost na UCSC byla Luna zásadní silou reformy drogové politiky se zaměřením na dekriminalizaci a iniciativy sociální spravedlnosti. Ve společnosti Ispire její práce synergizuje její advokacii s technologickým pokrokem s cílem zlepšit zážitky z vapingu, přičemž klade důraz na bezpečnost, kvalitu a spokojenost zákazníků.

Christine Smith, generální ředitelka Gron Edibles

Christine Smith , zakladatelka a generální ředitelka  Gron Edibles , předefinovala krajinu konopných poživatin se zaměřením na kvalitu, udržitelnost a transparentnost. Pod jejím vedením se Gron stal majákem pro etickou produkci konopí s důrazem na ekologické postupy a zapojení komunity.

Smithovo odhodlání vytvářet pozitivní dopad prostřednictvím konopí je evidentní v její oddanosti vzdělávání zákazníků a její obhajobě péče o životní prostředí v tomto odvětví.

Sydni Joseph, spoluzakladatel, Big Plan Holdings

Sydni Joseph , spoluzakladatel společnosti  Big Plan Holdings , se rychle stal vynikajícím podnikatelem v konopném průmyslu. Zúročila své vzdělání v oblasti obchodního marketingu a módního merchandisingu na University of Kentucky. Ve společnosti Big Plan Holdings vede nový obchodní rozvoj, branding, plánování akcí a vztahy s investory se zaměřením na trh s konopím. 

Sydni uvedla na trh  3rd Eye Hi,  luxusní předplatitelský box CBD, ve věku pouhých 20 let, a předvedla své odborné znalosti v oblasti růstu startupů, marketingových strategií a distribučních kanálů. Ve své roli kontroluje více než 300 obchodů souvisejících s konopím ročně, přičemž provádí důkladnou due diligence, aby zajistila, že splňují vysoké standardy ziskovosti společnosti Big Plan Holdings a zapadají do jejich rozmanitého portfolia. Jejím posláním je vytvářet výjimečné investiční příležitosti v oblasti konopí, zejména pro mladé investorky.

Alexa Alianello, Sales & Partnerships for Cannabis & Emerging Industries, X

Alexa Alianiello  vede Sales & Partnerships for Cannabis & Emerging Industries ve  společnosti X , dříve Twitter, kde významně ovlivnila rozšíření dosahu platformy v rámci konopné komunity. Její odhodlání více než deset let v X vidělo její rozvoj a rozšíření základních vertikál, což vyvrcholilo jejím nedávným zaměřením na konopný průmysl.

Prostřednictvím svého úsilí byla Alexa klíčová při vytváření reklamní politiky, která je pro značky konopí nejpřívětivější na jakékoli platformě sociálních médií a otevírá nové cesty pro tyto značky, aby se zapojily a rostly. Její práce odráží odhodlání naplňovat potřeby odvětví a zároveň zlepšovat viditelnost značky a zapojení do X.

Denise De Nardi, finanční ředitel, Higher Love

Denise De Nardi  je ředitelkou příjmů společnosti  Higher Love , která se rychle stala cílovou destinací pro prémiové konopí na Horním poloostrově. S pevnou vírou v přínos konopí pro zdraví a úlevu, Higher Love vyniká svým závazkem k organickému pěstování a dodávání vysoce kvalitních produktů. 

Denise hraje klíčovou roli při dohlížení na cestu každého produktu od semene k prodeji a zajišťuje, že zákazníci nedostanou nic jiného než to nejlepší konopí, bohaté na terpeny a robustní profily kanabinoidů. Její oddanost poslání společnosti přesahuje pouhou kvalitu produktů; Denise je hluboce zapojena do posilování jednotlivců na jejich wellness cestách a nabízí poradenství a podporu těm, kteří zkoumají terapeutický potenciál konopí. 

Liesl Bernard, generální ředitelka týmu CannaBiz

Liesl Bernard , zakladatelka a generální ředitelka  Cannabiz Team  a Cannabiz Temp, udělala podstatné pokroky v náboru konopí. Se zkušenostmi jako Big 4 CPA a více než dvě desetiletí v globálním vyhledávání vedoucích pracovníků přináší mnoho zkušeností do konopného průmyslu. Pod jejím vedením se CannabizTeam stal přední personální firmou, která se věnuje umisťování nejlepších talentů v různých odvětvích konopí. 

Od roku 2016 společnost úspěšně spojila tisíce profesionálů s rolemi v oblasti pěstování, těžby, testování, výroby, maloobchodu, dodržování předpisů a výkonných pozic, pokrývající 30 států a přístup k více než 200 000 prověřeným kandidátům. Lieslovo odhodlání propojovat výjimečné talenty s předními konopnými společnostmi postavilo CannabizTeam do pozice titána, který formuje kvalifikovanou a profesionální pracovní sílu na rychle se vyvíjejícím trhu s konopím.

Jackie Gonzalez-Becerra, viceprezidentka, Weedmaps

Jackie Gonzalez-Becerra  je hnací silou  Weedmaps , vede funkci Revenue a zlepšuje spojení mezi spotřebiteli a důvěryhodnými konopnými podniky. Její práce na vývoji marketingových strategií zanechala trvalou stopu na trajektorii společnosti.

Jackieho závazek zlepšit uživatelskou zkušenost a rozšířit dostupnost platformy je v souladu s cílem Weedmaps podporovat transparentní a inkluzivní konopnou ekonomiku. Její úsilí zdůrazňuje roli technologií při zajišťování přístupu k průmyslu a dodržování předpisů, což je základem poslání společnosti efektivně sloužit konopné komunitě.

Sahar Ayinehsazian, právník, Vicente LLP

Sahar Ayinehsazian  z  Vicente LLP  si vytvořila cestu v konopném průmyslu tím, že provázela společnosti složitostí expanze na nové trhy v USA. Její odborné znalosti v provádění korporátních transakcí pro podniky s konopím z ní udělaly důvěryhodnou poradkyni. Předchozí role Sahar v regulačních a vládních záležitostech ji vybavila hlubokým porozuměním problémům s dodržováním předpisů, kterým čelí sektor konopí, zejména v bankovnictví a finančních službách. 

Její vedoucí postavení v oblasti přístupu k bankovnictví a finančním službám společnosti Vicente LLP je klíčové. Pomáhá konopným podnikům navazovat klíčové bankovní vztahy a zajišťovat, aby splňovaly přísné regulační standardy. Její zapojení do Výboru pro bankovní a finanční služby Národní asociace konopného průmyslu navíc podtrhuje její odhodlání prosazovat řešení, která podnikům s konopím usnadňují přístup k finančním službám. Saharova práce pomáhá utvářet dostupnější a vyhovující konopný průmysl.

Emily Paxhia, spoluzakladatelka společnosti Poseidon Investment Management

Jako spoluzakladatelka a řídící partnerka Poseidon   Investment Management se Emily Paxhia  prosadila důkladným hodnocením bezpočtu konopných společností a podporou jejich zakladatelů prostřednictvím rozvoje prezentací, strategií vstupu na trh a provozních vylepšení – svou proaktivní účastí v různých správních radách a jako poradkyně zdůrazňuje její odhodlání vést společnosti k úspěchu. Emily se věnuje reformě politiky, kde přispívá organizacím jako Marihuana Policy Project, Athletes for CARE a The Initiative. 

Se silným zázemím v oblasti poradenství a výzkumu obratně aplikuje výsledky výzkumu ke zlepšení obchodních operací a posouzení příležitostí na trhu, přičemž zajišťuje, že produkty splňují požadavky trhu a mají škálovatelný potenciál. Pod jejím vedením a vedením jejího sourozence Morgana se Poseidon ukázal jako první a respektovaný hráč v investicích do konopí, ceněný pro své hluboké porozumění v oboru a pozitivní vliv.

Tahira Rehmatullah, partnerka Highlands Venture Partners

Tahira Rehmatullah  je známá svými mnohostrannými rolemi v komunitě konopí. Působí jako partnerka v  Highlands Venture Partners  and Commons a jako členka správní rady projektu  Last Prisoner Project.  Tato organizace se věnuje reformě trestního soudnictví v oblasti konopí, což ilustruje její oddanost sociální spravedlnosti v oblasti konopí. Během své kariéry Tahira přijala mnoho odpovědností, od iniciativ v oblasti budování značky až po řízení investic a významně přispěla různým podnikům v tomto odvětví. 

Její vášeň pro podporu vedení mezi BIPOC a ženami odráží její odhodlání vytvářet inkluzivnější prostředí. Jako spoluautorka knihy „Waiting to Inhale: Legalisation Cannabis and the Fight for Racial Justice“ dále potvrzuje svou roli myšlenkové vůdkyně oddané sociální spravedlnosti. 

Kim Rael, CEO, Azuca

Jako generální ředitel a spoluzakladatel společnosti  Azuca  udělal Kim Rael výraznou značku na trhu s jedlým konopím s produkty uznávanými pro jejich rychlý nástup ,  příjemnou chuť a konzistentní účinky. Její vedení přesahuje Azucu, slouží jako místopředsedkyně správní rady na University of New Mexico, což zdůrazňuje její aktivní zapojení do obchodní a komunitní sféry. 

Díky základům založeným na zkušenostech od startupů až po společnosti z Fortune 50 a historii podpory podnikatelů v různých oblastech, včetně kulinářských technologií a energetiky, je Kimův vliv v konopném průmyslu široký a mnohostranný. Její přístup k vytváření spotřebitelsky přívětivých konopných jídel v kvalitě šéfkuchaře nastavil nový standard na trhu. Kromě toho je její odhodlání vést komunitu a průmysl zřejmý z jejích služeb v mnoha firemních a komunitních radách, což ilustruje hluboké odhodlání rozvíjet řadu odvětví, včetně konopného průmyslu.

Claire Stawnyczy, generální ředitelka, Lophos Pharmaceuticals Corp.

Claire Stawnyczy  vede  společnost Lophos Pharmaceuticals Corp  jako její generální ředitel, čímž je chvályhodným příkladem v etické a udržitelné výrobě rostlinných psychedelik. Pod jejím vedením od roku 2021 společnost díky specifickým výjimkám výrazně pokročila v nabídce peyotlu, legálně dostupné rostliny v Kanadě. Claireina vize přesahuje pouhou shodu a zaměřuje se na zodpovědné používání přírodních psychedelik pro dospělé. S týmem, který spojuje odborné znalosti z biotechnologie, farmacie i mimo ně, Lophos Pharmaceuticals vyniká svým inovativním přístupem k pěstování. 

Společnost je zvláště uznávána jako přední severoamerické výzkumné a pěstitelské zařízení pro kaktusy peyote. Pokrokem v kultivačních technikách se Claireův tým snaží podstatně zkrátit období růstu peyotlu, čímž prokazuje závazek k udržitelnosti a přístupu. Její vedení odráží harmonickou směs respektu k tradici a progresivního myšlení v psychedelickém výzkumu.

Kristi Palmer, zakladatel, Kiva Confections

Kristi Palmer  a její partner Scott Palmer spoluzaložili  v roce 2010 Kiva Confections  s cílem zvýšit jedlé zážitky pro legální uživatele konopí. Počínaje jejich domácí kuchyní vytvořili inaugurační Kiva Bars, čímž nevědomky stanovili nové měřítko pro průmysl konopných potravin. 

Pod Palmerovým vedením se Kiva rozrostla na přední značku potravin ve Spojených státech, která je známá svou oddaností kvalitě, bezpečnosti a lahodným, konzistentním dávkám. Produktová řada společnosti se rozšířila o Terra, Petra, Camino a Lost Farm, všechny odrážejí jejich závazek k přírodním ingrediencím a udržitelným postupům. Vliv společnosti Kiva sahá od inovací produktů až po komunitní zapojení a obhajobu, což ukazuje Palmerovu holistickou vizi odpovědného a soucitného odvětví konopí.

Šance setkat se s odborníky

Tyto ženy se svým různorodým zázemím a oblastmi odborných znalostí ilustrují dynamickou a mnohostrannou povahu konopného průmyslu. Jejich vedení, inovace a odhodlání přispívají k úspěchu jejich organizací a inspirují inkluzivnější a progresivnější konopnou komunitu. Zatímco se těšíme na Benzinga Cannabis Capital Conference, pojďme oslavit úspěchy těchto průkopníků a neocenitelný přínos tomuto odvětví. Nenechte si ujít příležitost učit se od těchto vizionářských vůdců – získejte lístky na Benzinga Cannabis Capital Conference ještě dnes a staňte se součástí konverzace o utváření budoucnosti konopí.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa