Hnojení a substrát: 3. klíč k velké a bohaté sklizni!

Hnojení a substrát: 3. klíč k velké a bohaté sklizni!

Živiny, vitamíny a stopové prvky tvoří u všech včetně rostlin dobrý základ pro silný, zdravý a bohatý růst i květ. Podpůrné prostředky, stejně jako prostředky na ochranu rostlin vám pomohou zajistit bohatou sklizeň. Ať budete pěstovat v zemině či v hydroponii budete využívat hnojiva jako jsou Plagron, Hesi, BioBizz, House and Garden apod. Dodržujte vše tak jak je napsané v originálních dávkovacích tabulkách, zbytečně nic neměňte a nešiďte, a to jak i na hnojivech či laciných náhražkách hnojiv tak i na levných náhražkách substrátů.

Výběr hnojiv je důležitý dle způsobu pěstování. Základně se hnojiva dělí na 3 kategorie a to: pro zeminu, kokos a ostatní hydroponii. Nebojte se, v každém Growshopu vám rádi nabídnou hnojiva, která jsou pro vás vhodná např. dle množství složek a doplňků. Některá hnojiva jsou jednosložková, některá dvousložková a některá až tří složková. Nechte si doporučit jednu firmu a používejte její všechny složky dle programu či dávkovací tabulky.

Tip: Pokud se v dávkovací tabulce nepíše jinak a splnili jste všechny „3 klíče pro skvělou a bohatou sklizeň a nic jste neošidili) vždy doslovně dodržujte co je uvedeno …bezpochyb! Nikdy se nestane chyba na vaší straně!

Nedoporučuji míchat zbytečně různé typy hnojiv či skládat vlastní sestavy. Každá profesionální značka má svůj program a když ho dodržujete, 100% naplníte již zmíněné zlaté pravidlo 1W = 1G sušených květů. Doporučujeme pouze používat doplňkové podpůrné prostředky k základním hnojivům různých renomovaných značek, pokud již samotný program tyto druhy neobsahuje.

Nekompromisní pravidlo č.1

Nepoužívejte obyčejná hnojiva z obchodů, ne že by nemusela být biologická, nicméně výsledný produkt nemusí být takový jaký má být a chuť a vůně budou 100% šílené. Originální hnojiva z Growshopů nejsou drahá a jsou vyvinuta přímo pro nejlepší výnos, chuť a vůni rostliny Cannabis.

Tip: Používejte peroxid vodíku H2O2. Dodává rostlinám kyslík a zelenou vitální zdravou barvu a vzhled ..viz. Growshopy!

Pokud jste dodržely výše uvedená pravidla pak jste to dokázaly a vyhnuli jste se slabým stonkům, nechtěným zbarvením, špatné vůni i chuti. Rostliny jsou zdravé, silné s bohatým kvetenstvím a dosáhli jste zlatého pravidla 1W=1Gram : 1m2 např. s HPS 400w = 400 gramů sušených květů, nebo např. s HPS 600w = 600 gramů sušených květů. A toto je právem označeno jako skvělá a bohatá sklizeň.

Dr. Growman

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa