Businessofcannabis.com: Maltské Cannabis Cluby pokračují v rychlém růstu! 

Businessofcannabis.com: Maltské Cannabis Cluby pokračují v rychlém růstu! 

Měsíc poté, co první Maltská asociace pro snižování škod způsobených konopím (CHRA) začala přijímat členy, zahájily činnost další dvě asociace.

Stejně jako u prvního CHRA, KDD Society, který byl spuštěn 30. ledna 2024, i dva další kluby rychle dosáhly své maximální kapacity 250 členů.

Během tiskové konference tento týden ministryně reformního parlamentu Rebecca Buttigiegová uvedla, že k CHRA na Maltě se nyní připojilo celkem 750 lidí, z nichž všichni měli předchozí zkušenosti s konopím.

Zatímco tři CHRA jsou nyní v provozu, sedm nyní získalo licence od Úřadu pro odpovědné užívání konopí (ARUC), přičemž další čtyři procházejí závěrečnými fázemi testování produktů, než mohou začít konopí distribuovat.

Podle webu ARUC mezi ně patří KDD Society, Ta‘ Zelli, Sprawt, Northern Lights, Nege, Pollen Theory a South Flowers, což znamená, že Malta by mohla mít brzy 1750 občanů legálně schopných nakupovat konopí pro dospělé od CHRA.

Generální ředitel ARUC Leonid McKay na tiskové konferenci řekl: „ARUC zatím dosáhl svého cíle přesunout uživatele z černého trhu do regulovaných sdružení.

„Podle zpětné vazby, kterou jsme dosud obdrželi, byla kvalita léku lepší, než se očekávalo, a cena je na stejné úrovni jako na černém trhu.“

Dodal, že kvůli ‚mnoha dezinformacím a mnoha otázkám‘ se jeho organizace nyní začne zaměřovat na vzdělávací kampaně, z nichž jedna začala tento týden.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa