Businessofcannabis.com: Stenocare – Akcie dánské Cannabis společnosti narůstají o 130%

Businessofcannabis.com: Stenocare – Akcie dánské Cannabis společnosti narůstají o 130%

Dánská společnost Stenocare pro léčebné konopí zaznamenala tento týden raketový nárůst akcií o více než 70 % poté, co dostala od australských úřadů zelenou k uvedení nového produktu na trh.

Tato zpráva přišla jen několik týdnů poté, co společnost Stenocare oznámila, že získala povolení k prodeji dalšího léčivého konopného produktu ve své domovské zemi.

Společnost Stenocare, která nyní působí v Dánsku, Německu, Spojeném království a Austrálii, informovala tento týden (12. března) investory, že její vyvážený ropný produkt „25-25“ byl schválen v Austrálii a je připraven být dostupný pro pacienty v prvním čtvrtletí. tento rok.

Společnost uvedla na trh podobný vyvážený ropný produkt „12,5–12,5“ v Austrálii ve druhé polovině roku 2022 a v listopadu loňského roku oznámila , že kvůli „silnějšímu než očekávanému prodejnímu výkonu“ plánuje rozšířit svůj sortiment v regionu.

Tyto plány se nyní naplnily a umožní Stenocare „oslovit větší skupinu pacientů ve srovnání s prvním 12,5-12,5 ropným produktem“.

Austrálie je „hlavně rostoucí trh“, uvedla Stenocare v tiskové zprávě, která má nyní trh s léčebným konopím srovnatelný s německým, zdaleka největším evropským trhem, a očekává se, že v příštích letech výrazně poroste.

Generální ředitel společnosti Stenocare Thomas Skovlund Schnegelsberg řekl: „V našem vysoce regulovaném odvětví je vždy zvláštní, když je nový produkt schválen zdravotnickými úřady a je zpřístupněn pacientům.

„Dnešní zprávy jsou obzvláště výjimečné, protože prostřednictvím našich australských partnerů a jejich online kliniky vstupujeme na trh s novým produktem. Očekáváme, že to bude v příštím roce řešit více typů léčby a oslovit více pacientů.“

S druhým produktem, který je nyní online, Stenocare říká, že Austrálie „má skutečný potenciál stát se v roce 2024 druhým nejvýkonnějším“ trhem s prodejními cíli 15 milionů DKK.

V únoru společnost Stenocare podobně zaznamenala prudký nárůst cen akcií poté, co obdržela souhlas od Dánské lékové agentury k uvedení třetího konopného oleje do svého pilotního programu, což znamená, že „znovu získala pozici výhradního dodavatele všech tří produktů z esenciálních olejů“.

Akcie společnosti Stenocare se od začátku roku zvýšily o více než 130 %.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa