Newsweed.fr: „High Hopes“ – Jimmy Kimmel produkuje nový Cannabis seriál pro Hulu, který vyjde 20. dubna (Video trailer)

Newsweed.fr: „High Hopes“ – Jimmy Kimmel produkuje nový Cannabis seriál pro Hulu, který vyjde 20. dubna (Video trailer)

Hulu plánuje oslavit 20. dubna (4.20) s Jimmy Kimmelem. Televizní stanice podporovaná Disney si objednala šestidílnou sérii High Hopes , dokument o dvou bratrech provozujících obchod s konopím v Los Angeles, s Kimmelem na palubě výkonné produkce.

High Hopes je popisován jako „sériál z reality na pracovišti, která sleduje běloruské bratry Slavu a Mishku a jejich tým zhulenců přes zkoušky a strasti jejich Cannabis podnikání, které roste do nových výšin. MMD, jedna z nejstarších hollywoodských výdejen konopí, přitahuje eklektický mix zákazníků milujících trávu a je skutečným domovem pro své tvrdě pracující a tvrději kouřící zaměstnance! Tato sezóna spěje k nejdůležitějšímu dni v roce, 420, kdy se tým pokouší expandovat na národní úrovni a spustit vlastní prémiovou značku konopí. Najdou to, co hledají, nebo jejich naděje zhasnou?“

Seriál se bude poprvé vysílat 20. dubna 420. Na Hulu a na vašich oblíbených platformách v Evropě krátce poté. Zveme vás ke shlédnutí traileru níže.

Společnost High Hopes působí v Kalifornii, prvním americkém státě, který povolil lékařské použití konopí. Užívání dospělými je od roku 2016 legální i v Kalifornii.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa