Newsweed.fr: PAX uvádí na trh vánoční kolekci s Jamesem Goldcrownem

Newsweed.fr: PAX uvádí na trh vánoční kolekci s Jamesem Goldcrownem

PAX, ikonická značka vaporizérů na konopí, představila limitovanou edici prázdninové spolupráce s názvem „Love: Hits Different“ ve spolupráci s umělcem-samoukem Jamesem Goldcrownem z Los Angeles, známým svými nástěnnými malbami Bleeding Hearts a Lovewall.

Láska a umění

PAX znovu potvrdil svůj závazek podporovat vizionářské tvůrce. Tentokrát je středem pozornosti James Goldcrown, uznávaný multimediální umělec. PAX s hrdostí oznamuje odhalení exkluzivní spolupráce

Kolekce kapslí obsahuje ikonický motiv „Hearts“ Jamese Goldcrowna vyrytý na zařízeních PAX Plus a Mini.

James Goldcrown a jeho vzor "Hearts".

James Goldcrown a jeho vzor „Hearts“.

Umělecká cesta Jamese Goldcrowna zanechala nesmazatelnou stopu po celém světě, od Los Angeles po New York a Tokio. Díky působivému portfoliu spolupráce s průmyslovými giganty, jako jsou Vogue, Island Records, Tom’s a L’Oréal, přináší James svou jedinečnou vášeň a pohled do světa vapingu.

James, známý tím, že svou kreativitu zapojuje do kritických problémů, využívá svou práci k podpoře různých oblastí od klimatického aktivismu po výzkum AIDS. Ve spolupráci s PAX pokračuje v této tradici tím, že pomocí motivu „Hearts“ nejen vizuálně zaujme, ale také předá poselství lásky a solidarity.

Motiv „Hearts“ vyrytý na zařízeních PAX Plus a Mini slouží jako plátno pro univerzální a individuální interpretace. Pro Jamese srdce symbolizuje řadu emocí: radost, touhu, ztrátu, štěstí, mír a závazek. Jeho významy jsou nekonečné a pro každého diváka rezonují jinak na základě jeho jedinečných zážitků. PAX přijímá tuto rozmanitost interpretací a uznává, že láska ve všech jejích formách – láska k sobě, láska ke komunitě, láska ke světu nebo láska k rostlinám – je univerzální a hluboce osobní vyjádření.

Jak dobře říká James Goldcrown, „Love: Hits Different“ a tato spolupráce s PAX ilustruje různé dimenze lásky. Díky integraci svého umění se špičkovou technologií PAX vytváří James nejen vaporizéry, ale také plátna, která vyprávějí příběhy a podněcují rozhovory o nesčetných způsobech, jak se láska projevuje.

„Jsem velmi nadšený ze spolupráce s PAX na této spolupráci,“ řekl James Goldcrown. Věděli jste, že jejich značka doslova znamená „mír“? Co může být lepšího než darovat pokoj a lásku během svátků? »

Pax Mini&Plus

Nová řada PAX Mini&Plus (kromě limitované edice) byla vydána v dubnu tohoto roku . Velká výhoda Pax Plus spočívá v jeho 4 režimech (Stealth – Efficiency – Flavour – Boost), které vám umožňují zvolit různé kombinace vůní a páry pouhým stisknutím tlačítka.

Cena této nové řady byla také revidována od jejího vydání:

  • PAX Mini: 149 EUR > 129 EUR
  • PAX Plus: 249 EUR > 199 EUR

Pro profesionály distribuci v Evropě zajišťuje výhradně společnost KP France prostřednictvím jejich  B2B prémiové distribuční platformy vaporizérů .

Pro jednotlivce jsou produkty PAX dostupné na specializovaných stránkách, ale také v headshopech a CBD obchodech ve Francii.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa