Benzigna.com: Složitý vztah Arnolda Schwarzeneggera k marihuaně, od kulturistiky po politiku a žert Dannyho DeVita

Benzigna.com: Složitý vztah Arnolda Schwarzeneggera k marihuaně, od kulturistiky po politiku a žert Dannyho DeVita

Arnold Schwarzenegger, ikonická postava známá svou mnohostrannou kariérou kulturisty, herce a politika, má jedinečný a vyvíjející se vztah ke konopí , který se vyznačuje jak osobním užíváním, tak politickou angažovaností. Tento komplexní vztah vrhá pozornost na průsečík kultury celebrit, osobní volby a veřejné politiky.

V 70. letech byl Schwarzenegger, na vrcholu své kulturistické kariéry, zachycen v dokumentu „Pumping Iron“, jak kouří marihuanu poté, co vyhrál titul Mr. Olympia. Tato scéna, která ho živě zobrazuje v uvolněném stavu se společným post-vítězstvím, se od té doby stala pozoruhodným aspektem jeho veřejného obrazu.

Schwarzeneggerův ležérní přístup ke konopí během tohoto období byl dále ilustrován jeho interakcemi s komikem Tommym Chongem, když přiznal, že ve svém tréninkovém režimu experimentoval s marihuanou. „Začal jsem cvičit s několika údery, než jsme šli do posilovny a cvičili tímto způsobem, a řekl bych, že to bylo opravdu fantastické,“ prozradil jednou Schwarzenegger .

Schwarzeneggerovo vyprávění o konopí však nabralo lehčí spád díky památné žertíku hereckého kolegy Dannyho DeVita. DeVito, známý pro svůj bystrý vtip a vtipné dovádění, jednou během společného filmového projektu nahradil Schwarzeneggerův doutník marihuanovým jointem. Tento žert, který Schwarzenegger údajně bral v dobré náladě, dále zdůrazňuje lehkovážnou stránku jeho vztahu ke konopí, zejména v jeho hollywoodském kruhu.

Jak Schwarzenegger přešel od kulturistiky ke své herecké a politické kariéře, jeho postoj ke konopí nabral pragmatičtější směr. Uvědomil si, že je třeba se soustředit na svou rozvíjející se kariéru, a veřejně prohlásil, že přestal užívat marihuanu.

Schwarzeneggerova politická kariéra jako guvernéra Kalifornie v letech 2003 až 2011 dále zkomplikovala jeho vztah ke konopí. Během svého funkčního období byl otevřený debatě o legalizaci a zdanění marihuany a považoval ji za potenciální zdroj příjmů pro stát. Tento pragmatický přístup zdůraznil posun od jeho dřívějšího osobního užívání k širšímu uvažování o konopí v kontextu státní politiky a ekonomiky.

Trajektorie Schwarzeneggerova vztahu ke konopí — od kulturisty, který si občas dopřál marihuanu, po politika otevřeného její legalizaci — odráží větší společenské posuny ve vnímání a právním postavení konopí. Zdůrazňuje složitost, která je vlastní veřejným osobnostem orientujícím se v osobních volbách na pozadí jejich profesního a veřejného života.

Cesta Arnolda Schwarzeneggera s konopím shrnuje příběh osobní evoluce, společenských změn a často nejasných hranic mezi veřejným a soukromým životem ve světě celebrit a politiky, přičemž vtipná anekdota DeVito dodává vyprávění nádech lehkosti.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa