Internationalcbc.com: Většina dotázaných švýcarských psychiatrů regulaci Cannabis podporuje!

Internationalcbc.com: Většina dotázaných švýcarských psychiatrů regulaci Cannabis podporuje!

Podle týmu výzkumníků spojených s univerzitou v Bernu ve Švýcarsku je léčebné konopí „rostoucím problémem“ v psychiatrii, přičemž se na něj ptá stále více pacientů, když se ve Švýcarsku i mimo něj modernizují konopné politiky.

Výzkumníci poznamenávají, že Švýcarsko v roce 2021 upravilo své zákony, aby umožnilo provádění pilotních programů obchodování s konopím pro dospělé na komunální úrovni, a že vzrůstá potřeba zkoumat postoje ke konopí, a to i v rámci odborné komunity v oblasti duševního zdraví. Výzkumníci provedli průzkum psychiatrů ve Švýcarsku v nedávné studii.

„Od prosince 2021 do února 2022 jsme ve Švýcarsku prováděli online průzkum psychiatrů. Průzkum zahrnoval otázky týkající se postojů k regulačním modelům pro CNMU a k předepisování CMU pro duševní poruchy. výzkumníci uvedli o své metodice průzkumu.

„Kontaktovali jsme v roce 2010 ve Švýcarsku psychiatry. Průzkumu se zúčastnilo celkem 274 (14 %).“ uvedli také výzkumníci.

„Šedesát čtyři procent souhlasilo s regulovanou legalizací CNMU a 89 % by uvítalo pilotní testy ve Švýcarsku hodnotící modely regulace CNMU, přičemž skeptičtější by byli ti z frankofonního regionu.“ uvedli výzkumníci o svých zjištěních.

49 procent psychiatrů souhlasí s tím, že CMU by mohla mít terapeutický účinek na duševní poruchy, ale 50 % souhlasí s tím, že zatím není dostatek vědeckých důkazů. Účastníci pracující na lůžkovém zařízení nebo ve francouzsky mluvícím regionu, stejně jako ti s delší dobou praxe, byli skeptičtější k CMU pro duševní zdraví. vědci také uvedli výsledky své studie.

„Většina dotázaných švýcarských psychiatrů upřednostňuje regulaci CNMU a provádění pilotních studií. Navzdory malým důkazům a potenciálním negativním důsledkům se mnozí zúčastnění švýcarští psychiatři shodli na tom, že konopí by mohlo být účinné při léčbě některých duševních poruch, a obhajovali další výzkum v tomto tématu. dospěli k závěru výzkumníci.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa