Nejlepší lídři konopného průmyslu, kteří v roce 2023 převzali otěže

Nejlepší lídři konopného průmyslu, kteří v roce 2023 převzali otěže

V roce 2023 hráli vrcholní manažeři v konopném průmyslu i nadále klíčovou roli při utváření budoucnosti rychle rostoucího trhu.

Tito manažeři prosazovali udržitelnost, sociální odpovědnost a inkluzivní obchodní praktiky na cestě k vytvoření rozmanitějšího a spravedlivějšího odvětví konopí. Jejich vedení přispělo k normalizaci konopí, podpořilo akceptaci v hlavním proudu a přetvořilo veřejné vnímání.

Společnost Humble & Fume Inc.

zahájil rok 2023 jmenováním Jakoba Ripshteina jako svého nového generálního ředitele. Nahradil Joela Toguriho. Pod Ripshteinovým vedením společnost vykázala kladné finanční výsledky za celý rok 2023. Společnost plánuje do budoucna zintenzivnit své úsilí v kalifornském sektoru konopí.

V únoru konopná platforma sociálních médií WeedTube zvolila Maggie Adair jako svou novou generální ředitelku. Adair, absolvent George Washington University s tituly v oboru komunikace a politického managementu, má za sebou úspěšnou kariéru v politické sféře Washingtonu DC, kde pracuje pro nejvyšší politické představitele v médiích, kampaních a v oblasti technologií.

Vícestátní provozovatel konopí MariMed. ‚s

představenstvo v březnu pověřilo Edwarda Gildeu , aby se stal jejich předsedou a Jon Levine generálním ředitelem. Levine, spoluzakladatel a prezident společnosti, který byl jedním z řečníků na dubnové konferenci Cannabis Capital. Levin převzal funkci prozatímního generálního ředitele po předčasné smrti spoluzakladatele, předsedy představenstva a generálního ředitele Boba Firemana. Společnost, jedna z nejoblíbenějších akcií analytiků, uzavřela v listopadu zajištěnou úvěrovou facilitu ve výši 58,7 milionů dolarů u americké autorizované banky a nyní se očekává, že „vygeneruje značné úspory v hotovosti“.

několik společností jmenovalo nové generální ředitele:

  • Sabas Carrillo souhlasil s vedením kalifornského výrobce konopí Unrivaled Brands, Inc 
  • Společnost iAnthus Capital Holdings, Inc. jmenoval Richarda Prouda generálním ředitelem a ředitelem představenstva;
  • PharmaCielo Ltd. kanadský rodič předního kolumbijského pěstitele a výrobce sušených květů a extraktů z konopí léčebného původu, PharmaCielo Colombia Holdings SAS jmenoval Marca Lustiga předsedou a generálním ředitelem;
  • Společnost MedMen Enterprises Inc. jmenovala Ellen Deutsch generální ředitelkou; a
  • Flora Growth Corp. pověřil Clifforda Starkeho , aby sloužil jako generální ředitel

V září Charlotte’s Web nastoupil Williama Morachnicka jako generálního ředitele, který nahradí generálního ředitele Jacquese Tortoroliho, který rezignoval na své role ve společnosti se sídlem v Coloradu.

Konopný veterán Gary Santo souhlasil s převzetím role generálního ředitele v RX Green Technologies v říjnu a nahradil Wese Matelicha . 

Společnost pro financování komerčních nemovitostí AFC Gamma, Inc. zakončila měsíc zvolením průmyslového veterána Daniela Nevilla jako nového generálního ředitele.

V listopadu vládní monopol na maloobchodní prodej konopí v kanadské provincii Quebec, Société québécoise du cannabis (SQDC), jmenoval Suzanne Bergeron svou novou prezidentkou a generální ředitelkou. Výrobce cannabis vape The Blinc Group před měsícem povýšil Peta Sahaniho, COO společnosti od roku 2022, na generálního ředitele.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa