Skupina 22nd Century opouští konopný průmysl, uzavírá franšízový prodej

Skupina 22nd Century opouští konopný průmysl, uzavírá franšízový prodej

Skupina 22nd Century, Inc.ve čtvrtek oznámila, že uzavřela dříve oznámený prodej svých konopných/konopných provozů.

Společnost se sídlem v Buffalu uvedla, že transakce výrazně sníží provozní náklady společnosti do budoucna, což je klíčový krok v jejím cíli dosáhnout hotovostních operací.

Prodej v kombinaci s postoupením nestrategického konopného/konopného aktiva v Coloradu hlavnímu věřiteli jako nepeněžní transakce sníží dluh společnosti o 3,2 milionu USD , přičemž další snížení o 2 miliony USD přijde z platby kupujícího. zajištěné směnky splatné v červnu 2024.

Po postoupení konopného/konopného aktiva a po úplném zaplacení směnky kupujícím se očekává, že zbývající jistina dluhu bude činit přibližně 8,8 milionu USD na základě účinků této transakce.

„Jsme nadšeni, že můžeme uzavřít tuto transakci a dramaticky snížit naše provozní náklady do roku 2024, což je důležitý krok k posunu podnikání na udržitelnou provozní základnu s pozitivní hotovostí,“ řekl Larry Firestone , předseda představenstva a generální ředitel společnosti 22nd Century. „Jsme také rádi, že můžeme podstatně snížit náš dluh, protože pracujeme na vytváření hodnoty pro naše akcionáře prostřednictvím vylepšené bilance a plného zaměření na naše tabáková aktiva, včetně našich značkových produktů na snižování škod schválených FDA.“

Výnosy z pojištění, které mají být obdrženy v souvislosti s požárem ve výrobním závodě společnosti v Grass Valley, budou použity na další snížení dluhu.

XXII Cenová akce

Akcie 22nd Century Group se obchodovaly o 2,08 % níže na 0,188 dolaru za akcii během páteční seance před zahájením trhu v pátek ráno.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa