Benzigna.com: Nejlepší místa v Mexico City (CDMX) pro užívání si Cannabis, dle místních celebrit!

Benzigna.com: Nejlepší místa v Mexico City (CDMX) pro užívání si Cannabis, dle místních celebrit!

Órale ! Ruch a shon Mexico City je známý tím, že je divoký: přeplněný, hlučný, eklektický, pikantní, zábavný, extrémní, rock’n’rollový, všestranný, bizarní, typicky latinskoamerický a prostě fantastický. Vůně kouře marihuany je cítit na každém rohu.

Atmosféra 420 tak prostupuje nejrozmanitější krajinou Federálního distriktu, míst, která se nepodobají žádnému jinému v Latinské Americe. V CDMX čas letí a neustále se toho děje tolik. Věnovat se chvíli rozsvícení je proto skutečně cenné.

Ale je legální kouřit trávu v Mexico City? No, ne. Nebo možná ano – ale s nuancemi.

Zde je drobnost: Ministerstvo zdravotnictví zavedlo řadu povolení pro rekreační užívání a držení marihuany.

Polita Pepper , superstar aktivist

Tato spotřeba je však povolena za zvláštních podmínek. Naopak výsadba, pěstování, sklizeň, příprava, držení nebo přeprava více než pěti gramů konopí zůstává trestná trestními a správními zákony.

V této souvislosti El Planteo sestavil průvodce po nejlepších „bezproblémových“ místech pro kouření trávy . Skupina odborníků sdílí neocenitelné informace pro vychutnávání kouře na ulicích, náměstích a historických místech, kde nikdo nezasahuje a nesleduje.

Adrián Cerón

Nejlepší čtvrť v Mexico City, kde se dá kouřit joint, je na Trajineras v Xochimilco, kde najdete super malebné lodě, na kterých můžete proplouvat touto částí města, která si stále udržuje síť plavebních kanálů.

Trajineras jsou lidově zdobené lodě. Cesta vás zavede podél kanálů Xochimilco, které také obsahují systém pěstování chinampa.

Můžete si vybrat, zda se vydáte na prohlídku chinampas, nebo navštívíte „Dům panenek“, který je super strašidelný. Tyto prohlídky jsou dostupné ve dne i v noci.

Můžete také navštívit axolotlskou svatyni, domov tohoto endemického mexického „Pikachu“, který je spíše jedinečný. Je to výlet časem a historií a jediné místo v Mexico City, kde si dokážete představit majestátnost starověkého Tenochtitlánu.

Na své cestě Trajinera se setkáte se sousedy, kteří prodávají jídlo, zpívají písně norteño nebo mariachi a dokonce pořádají svatby nebo quinceañeras.

Můžete si přinést vlastní piknik, pivo a dobře namotané jointy na krásný výlet. Je to turistické místo, ale také hluboce symbolické pro Mexico City. Policie vás tu nebude obtěžovat, i když je občas můžete vidět na jejich vlastních Trajineras. Celkově je to krásné, klidné a super zajímavé místo pro kouření jointa v Mexico City.

JL Martínez, novinář a výzkumník z Jelly Genetics: UNAM Sculptural Space

Bydlím na jižní straně města. Takže pro mě jsou nejlepší místa pro kouření jointa tady v CDMX Sochařském prostoru Národní univerzity, protože je to otevřená plocha s velkými sochami.

Je to také přírodní oblast, takže se můžete projít. Můžete obdivovat sochy a zároveň ocenit místní vegetaci, že? Sopečné skály, polosuchá krajina – to je skvělá atmosféra. Hned vedle je Univerzitního muzea současného umění, takže je to pěkný malý výlet, zakouřit si jointa v „skulpturální zóně“ a pak navštívit muzeum.

JL Martínez

Nedaleko je také Tlalpan Forest. Je to les tady ve městě, přírodní rezervace, kam lidé chodí běhat, procházky a různé aktivity. Takže pokud jste spíše na procházky přírodou, je to skvělé místo.

Rosa Pistola , DJ: Avenida de los Insurgentes & Paseo de la Reforma

Upřímně řečeno, v Mexico City je docela těžké kouřit na ulicích, protože marihuana je stále nelegální. Ale když se v Senátu konalo jednání o reformě a povstalcích, bylo to neuvěřitelné místo k odpočinku a kouření.

Nyní je sit-in v metru Guerrero trochu víc ghetto. Je to „zóna tolerance“, která je ústřední a stojí za to ji využít.

Jinde je to ošidné kouřit ve čtvrti, ale v odlehlejších oblastech, jako jsou předměstí poblíž mého bydliště v Tecámaci, kde není policie, je to mnohem uvolněnější.

Ali Gua Gua , zpěvák, skladatel a producent: Los Pinos

Pro kouření marihuany doporučuji celé Mexico City. Můžete například projít parkem Chapultepec, možná zahlédnout medvěda pandu. Také Los Pinos, který byl kdysi sídlem našich prezidentů a dnes je kulturním centrem. Jelikož se jedná o kulturní centrum, můžete také „rozsvítit ďáblovi nohy“.

Ali Gua Gua

Můžete to udělat v Xochimilco, na palubě plovoucí Trajinery na krásných kanálech nebo na ostrovech univerzitního města.

Město je plné malých, velkých, hezkých a krásných čtvrtí, kde se dá kouřit a popustit uzdu své fantazii. Samozřejmě, že moje čtvrť, La Colonia de Doctores, je místo, kde se cítím dobře, bydlím a kouřím. V Mexiku můžete kouřit s opatrností.

Ivanna Queen Mama, hvězda mexického twerku: La Estela de Luz

Považuji za velmi zajímavé a zábavné, že můžeme mít v Mexico City přátelské prostory, jako je La Estela de Luz, ikonická budova.

Nachází se na jedné z nejdůležitějších tříd Mexico City, Reforma, a je fascinující vidět rozmanitost konzumentů konopí.

Ivanna Queen Mama

V těchto prostorách vidíte lidi všech věkových kategorií a vlastností. Od super hippies až po ty luxusnější, vážně vypadající… ukazuje, jak je konopí přítomno ve všech kruzích, prostředích a osobnostech.

Z hlediska spravedlnosti policie tyto typy prostor respektuje. Pokud vás však najdou kouřit mimo tyto prostory, mohou vás vzít na stanici.

Místa k jídlu, no, samozřejmě existuje spousta míst, kde můžete uspokojit žvýkačky a užít si. Zajímavé také je, že na těchto dnes již oficiálně povolených místech, jako je Plaza Hidalgo a La Estela de Luz, tam lidé již podnikají.

Prodávají párky v rohlíku, hamburgery, quesadilly a různé běžné potraviny s infuzí konopí.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa