Existují protichůdné příběhy o tom, proč se sušenky Anzac staly tak populární. Jeden příběh naznačuje, že sušenky posílaly manželky a ženské skupiny vojákům do zahraničí, protože ingredience se snadno nezkazily a sušenky zůstaly čerstvé i přes přepravu. Jiný příběh říká, že je upekli Australané a Kiwi, aby získali prostředky na válku. Existují důkazy, které naznačují, že během první světové války byly vojákům skutečně poslány domácí sušenky, a historie ukazuje na recept na sušenky Anzac. Oba příběhy jsou vzácné a důležité, abychom si tyto těžké časy připomněli. Vytvořili jsme pro vás tyto lahodné historické lahůdky, abyste je mohli vyzkoušet… ANZAC sušenky s konopným semínkem… Užijte si to!
Suroviny:
125 g másla, 2 lžíce javorového sirupu, 2 lžíce vroucí vody, ½ lžičky jedlé sody, 1 šálek ovesných vloček, 1 hrnek hladké mouky, 1 šálek hnědého cukru, ½ šálku sušeného kokosu, ¼ šálku loupaných konopných semínek
Postup:
Smíchejte mouku, cukr, kokos, konopná loupaná semínka a ovesné vločky.
V hrnci rozpustíme máslo a zlatý sirup, ve vroucí vodě rozpustíme jedlou sodu a přidáme k máslu a zlatému sirupu. To zpění, takže pracujte rychle, máslovou směs vmíchejte do suchých surovin, dobře promíchejte.
Rolujte polévkové lžíce směsi do kuliček; umístěte 5 cm od sebe na vyložené podnosy a poté mírně zploštěte.
Pečte 10-12 minut při 180 °C nebo dozlatova. Dávejte na ně pozor!!
Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *