Benzinga.com: Bidenovy naděje na znovuzvolení posíleny podporou mládeže pro reformu Cannabis

Benzinga.com: Bidenovy naděje na znovuzvolení posíleny podporou mládeže pro reformu Cannabis

Nedávné snahy o uvolnění federálních omezení marihuany získaly významnou podporu většiny Američanů, ukázal nedávno provedený celostátní průzkum. Výsledky se zdají být v souladu s nedávným Gallupovým průzkumem, který ukázal, že sedm z deseti Američanů si myslí, že užívání marihuany by mělo být legální.

Padesát osm procent voličů uvedlo, že je pro přeřazení konopí z Seznamu I do Seznamu III podle zákona o kontrolovaných látkách – krok, který Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb (HHS) doporučilo DEA podle nedávno zveřejněných 252 stran dokumentů týkajících se HHS recenze konopí.

A co je důležitější, nejmladší voliči ve věku 18-25 let, což je demografická skupina rozhodující pro šance prezidenta Bidena na znovuzvolení, projevili nejsilnější podporu, jak poprvé informovalo Politico.

Průzkum provedla společnost Lake Research Partners a objednala ho Koalice pro reformu plánování konopí (CCSR).

Kyle Jaeger z Marihuana Moment zdůraznil , že pro Bidena je životně důležité, že průzkum odhalil významný nárůst vnímání prezidenta voliči o 11 bodů poté, co si byl vědom důsledků iniciované revize změny termínu.

Podle memoranda o průzkumu byli účastníci vedeni k domněnce, že prezident hraje významnější roli, protože byli dotázáni, zda by měl „přijmout“ nebo „odmítnout“ doporučení HHS Schedule III. Šedesát šest procent uvedlo, že by to měl přijmout.

Mezi těmi, kteří jsou pro reformu konopí, projevili nejvyšší podporu demokraté, přičemž 74 % podpořilo reformu a následovalo 55 % podobně smýšlejících nezávislých.

Zajímavé je, že nejvíce rozdělení vykazovali republikánští voliči.

„Republikáni jsou celkově více rozděleni (41 % ku 31 %), i když mají čistou podporu, a mladší republikáni a republikánské ženy jsou neúměrně podporující,“ stálo v memorandu.

Důsledky přeplánování konopí

Přeplánování lékařské marihuany (MMJ) by ji učinilo federálně legální a zároveň by odstranilo daňové pravidlo 280E, což by mohlo vést ke zvýšení zisků amerických podniků s konopím. 280E IRS představuje značnou překážku pro konopné společnosti, nutí je platit daň z příjmu z hrubého zisku, což vede k astronomické efektivní daňové sazbě 70 % pro mnoho amerických podniků dotýkajících se rostlin.

Změna termínu by však také mohla znamenat přísnější předpisy FDA a omezit dostupnost receptů pro lékaře. To by mohlo vést k účasti farmaceutických společností, což by výrazně změnilo dynamiku odvětví.

Nedávná zpráva od Zuanic and Associates vrhá na tento problém světlo.

„Přesun MMJ do seznamu II nebo III by učinil MMJ federálně legální se vším, co z toho vyplývá: regulace FDA, pravděpodobně přísnější pro předepisování lékařů, MMJ prodávané v lékárnách, mezistátní obchod, zvýšená pravidla kontroly kvality a možná i vstup farmaceutických společností do tohoto odvětví. (…) bylo by potřeba uzákonit samostatný regulační rámec. Kontrolované látky, které mohou lékaři předepisovat prostřednictvím Rx, jsou federálně regulovány,“ uvádí zpráva.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa