Benzigna.com: Máma posílala Cannabis synovi na americkou vojenskou základnu v Japonsku

Benzigna.com: Máma posílala Cannabis synovi na americkou vojenskou základnu v Japonsku

Kasandra Stephensová se u japonského soudu přiznala, že poslala Cannabis olej poštou svému synovi, americkému letci na Okinawě, a že měla u sebe Cannabis, když ho do Japonska jela navštívit.

Stephensová přiznala, že poslala několik balíčků svému synovi poté, co jí jeho žena požádala o „Vape pera“, která by si se svým japonským spolupracovníkem mohl užít.

Poctivá maminka odeslala poštou balíček obsahující 2,88 gramu Cannabis oleje, který dorazil na tokijské mezinárodní letiště v polovině srpna. O několik dní později byla poslána na leteckou základnu Kadena, kde Stephensův syn, Sgt. DariusOmar dělá vojenského psovoda. Po příjezdu balíček zachytili místní celníci.

Ke Stephensově, no, neznalosti zákona (slušně řečeno), přivezla jeho matka s sebou do Japonska další Cannabis olej v září, když tam jela navštívit svého syna. Později u soudu řekla, že konopný olej přinesla neúmyslně. Člověk si říká, jestli někdy slyšela o Brittney Grinerové.

Přesto byl Stephens obviněn z porušení japonského zákona o kontrole konopí a celního zákona a od té doby je ve vězení.

Stephensův proces

V slzách během dvou a půlhodinového slyšení se Stephensonová omluvila a prosila odpuštění z neznalosti zákona. 

„Udělala jsem obrovskou chybu. Je mi to moc líto,“ řekla a dodala, že když posílala Cannabis olej, nemyslela na japonské zákony o drogách. Usoudila, že bude platit pouze americké právo, protože marihuanu posílá ze Spojených států na americkou vojenskou základnu.

Vynesení rozsudku Stephensové je naplánováno na 2. února. Žalobci žádají soud o dva roky, zatímco Stephensová a její právník požadují podmíněný trest a odpracovaný čas.

„Chtěl bych podmíněný trest,“ řekl Stephens u soudu. „Jsem ve vězení od 27. září a rozhodně jsem se naučil cennou lekci.“

Mezitím se její syn DariusOmar a jeho manželka Elena mají 30. ledna dostavit k okresnímu soudu, aby čelili obvinění z pašování. Elena je také obviněna z držení Cannabis oleje, za což v Japonsku hrozí až sedm let vězení.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa