Benzinga.com: Na co a jaké akvizice se zaměří Cannabis obchodníci v roce 2024

Benzinga.com: Na co a jaké akvizice se zaměří Cannabis obchodníci v roce 2024

Přestože byl rok 2023 pro konopný průmysl nejistým rokem, čtvrté čtvrtletí odhalilo světlo na konci tunelu. Blížící se federální legalizace a přeplánování přimělo operátory po celé zemi vrátit se do režimu akvizice podniků. Obchodní makléřství Green Life Business Group si všimlo prudkého nárůstu objemu hovorů od operátorů, kteří chtějí rozšířit svou stopu, aby se připravili na přeplánování konopí a federální legalizaci. Po spirále sestupu v roce 2023 věci vypadají nahoru a na obzoru jsou nové obchody.

Mnoha podnikům v roce 2023 došly peníze a hledají východisko nebo pomoc s tím, aby se jejich operace vrátily k úspěchu, který těšily v minulosti. Podniky, které se potýkají s problémy, se staly aktivem v nouzi, což přimělo mnohostátní operátory (MSO), aby je získali za haléře za dolar, což způsobilo, že počet obchodů na konci loňského a do letošního roku narůstal. 

Hrubá čísla již nemají stejnou váhu jako kdysi v obchodních hodnoceních. Zkušení operátoři a MSO nyní sledují čisté a konečné zisky před čísly úroků, daní, odpisů a amortizace (EBITDA). Podniky s vysokými čistými příjmy jsou velmi vyhledávané, protože o ně soutěží MSO a zkušení operátoři. 

Příkladem toho je výdejna konopí na předním místě v Santa Ana v Kalifornii s čistým příjmem 7 milionů dolarů. Obchod navštíví v průměru 925 návštěvníků denně, což představuje roční výdělek téměř 21 milionů dolarů. Přijme nabídky na aukci 29. února. 

Operátoři v tomto odvětví hledají aktiva v nouzi ve vysoce viditelných lokalitách a podniky s vysokými čistými příjmy. Pro více informací klikněte zde .


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa