Internationalcbc.com: Jižní Korea zakazuje Cannabis odkazy na produktech a značkách

Internationalcbc.com: Jižní Korea zakazuje Cannabis odkazy na produktech a značkách

Legální produkty z konopí jsou nyní na mnoha trzích po celém světě dostupnější než kdykoli jindy od úsvitu celosvětové prohibice konopí. Abychom byli spravedliví, ne tolik trhů nabízí legální produkty s vysokým obsahem THC. Spotřebitelé a pacienti však mají nyní mnohem více možností než v minulých desetiletích.

Uruguay a Kanada zůstávají jedinými dvěma zeměmi, kde je celostátně povolen prodej produktů s vysokým obsahem THC. Uruguay nadále omezuje legální prodej produktů na obyvatele jihoamerického národa, zatímco Kanada povoluje legální prodej komukoli, kdo dosáhl plnoletosti, bez ohledu na status trvalého pobytu.

Malta a Lucembursko jsou v samostatných kategoriích, přičemž Malta povoluje pouze osobní pěstování konopí a nekomerční kluby, ze kterých získávají legální konopí, a lucemburský model legalizace povoluje pouze omezené domácí pěstování.

Produkty obsahující malé nebo žádné množství THC, přesto obsahující jiné kanabinoidy, lze nyní nalézt na každém kontinentu. Někdy jsou tyto produkty regulovány, ale ve velké většině jsou produkty regulovány špatně nebo nejsou regulovány vůbec.

Produkty CBD jsou mezi pacienty a spotřebiteli obzvláště oblíbené, i když jsou často zahaleny tajemstvím, pokud jde o to, odkud přísady pocházejí, kdo je společnost, která je prodává, a několik dalších zájmů spotřebitelů. Na mnoha trzích to způsobilo velký zmatek.

Některé země pracují na zajištění větší soudržnosti tím, že navrhují rozumné politiky a předpisy. Jiné země přijímají extrémnější opatření, příkladem je jihokorejská vláda. Jižní Korea zakazuje veškeré odkazy na konopí v potravinářských výrobcích a dalších značkách. Podle Korea Times :

Od července budou zakázány odkazy na omamné látky v potravinářských výrobcích a názvech značek, aby se lidé odradili od zlehčování a užívání drog.

Majitelé podniků, kteří nebudou dodržovat, mohou podle ministerstva pro bezpečnost potravin a léčiv čelit pozastavení jejich podnikání.

Region, ve kterém se nachází Jižní Korea, je známý tím, že má jedny z nejtvrdších konopných politik na světě, přičemž několik zemí v regionu stále uděluje trest smrti za určité trestné činy související s konopím.

Zákaz konopí je neúspěšná veřejná politika, která nevykazuje žádné důkazy o tom, že by fungovala, a je nešťastné, že se Jižní Korea rozhodla jít s tímto nejnovějším krokem v oblasti konopí špatným směrem.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa