Internationalcbc.com: Kouření a vaping marihuany na veřejných zahrádkách a terasách je nyní v Britské Kolumbii povolen!

Internationalcbc.com: Kouření a vaping marihuany na veřejných zahrádkách a terasách je nyní v Britské Kolumbii povolen!

Konopné stigma je v Kanadě stále problémem, a to i pět let poté, co země v roce 2018 přijala vnitrostátní opatření pro legalizaci užívání konopí pro dospělé. Spotřebitelé konopí nepociťují některé ze stejných svobod jako konzumenti alkoholu nebo tabáku v mnoha jurisdikcích.

Příklad toho lze nalézt v politikách veřejného užívání konopí. Spotřeba tabáku nemusí být tak rozšířená jako kdysi v Kanadě, nicméně mnoho spotřebitelů tabáku není tak omezeno v tom, kde se mohou podílet ve srovnání s konzumací konopí.

Naštěstí se to v Britské Kolumbii mění, kde nová pravidla nyní povolují dospělým kouřit a vapovat konopí na veřejných terasách.

“ Kouření a vapování konopí na veřejných terasách je nyní povoleno tam, kde je kouření a vapování tabáku již povoleno, v souladu s místními nebo domorodými vládními nařízeními a dalšími pravidly.“ Vláda Britské Kolumbie to uvedla v nedávno zveřejněném bulletinu .

Nekonopným spotřebitelům se to nemusí zdát jako velká změna, ale pravděpodobně jde o významný politický posun v myslích mnoha spotřebitelů konopí v Britské Kolumbii, kteří museli své užívání konopí na mnoha místech buď skrývat, nebo konzumovat s vědomím, že jsou riskovat penalizaci. Bulletin také obsahoval změny zásad pro podniky.

„Na podporu legálního konopného průmyslu v provincii provádí odbor pro regulaci likérů a konopí (LCRB) postupné změny s cílem zlepšit možnosti pohostinství a cestovního ruchu pro konopný průmysl.“ uvedl bulletin.

„Se změnami v nařízení o kontrole konopí mohou držitelé licence propagovat místo, kde mohou konzumovat konopí nebo trávit čas po konzumaci konopí.“ uváděl také bulletin.

Konzumace konopí zůstává v obchodech s konopím v Britské Kolumbii zakázána a držitelé licence musí zajistit, aby jakákoliv konzumace konopí v blízkosti jejich obchodu nebyla v jejich provozovně, kde se konopné produkty prodávají.

Sociální užívání konopí je dalším horizontem pro mnoho zastánců konopí v Severní Americe, kde jsou konopné kluby a salonky stále zakázány v mnoha jurisdikcích, které povolují jiné konopné aktivity.

Evropská politika týkající se konopí bude zdánlivě zahrnovat konopné kluby, přičemž kluby budou sloužit jako hlavní součást legalizačních modelů v Německu a na Maltě. Malta již vydala licence nekomerčním konopným klubům.

Britská Kolumbie , Kanada

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa