Thethaiger.com: CISW festival lékařského konopí přichází do Pattayi

Thethaiger.com: CISW festival lékařského konopí přichází do Pattayi

V průkopnickém oznámení Dr Kampon Sriwatanakul, předseda Thajské národní charty zdraví a dalších velkých osobností z oboru, odhalil plány na velmi očekávaný mezinárodní festival CISW MedCann Festival International (CMCF) 2024 pro léčebné konopí .

Letošní CMCF se zavazuje oslnit účastníky řadou inovativních produktů, exkluzivních předmětů a vzrušujících aktivit, které se všechny soustředí kolem rozvíjejícího se sektoru léčebného konopí. Festival, který působí jako globální centrum, si klade za cíl podporovat spojení mezi významnými osobnostmi a investory z Kolumbie, Spojených států, Německa, Izraele a dalších zemí, zahrnujících konopné, lékařské a farmaceutické domény.

Kromě toho usnadní jednání mezi podniky (B2B) a mezi podniky (B2C) a nabídne účastníkům příležitost prozkoumat lukrativní příležitosti.

Aby byla dohoda oslazena, organizátoři darují předem registrovaným účastníkům bezplatné produkty z lékařského konopí CBD, čímž zajistí nezapomenutelný zážitek pro všechny. Mezinárodní seminář CISW MedCann (CMIS) se bude konat 26. dubna v luxusním hotelu Avani Pattaya Resort Hotel. Cílem diskusí a špičkových prezentací je osvětlit nejnovější pokroky ve výzkumu a aplikacích lékařského konopí.

Prvních 50 osob, které se zaregistrují do CMCF, získá exkluzivní výhody, včetně bezplatných olejů THC a CBD, uvedl Pattaya News.

Pro další informace lze organizátory kontaktovat e-mailem nebo telefonicky na čísle 062-757-3765. Alternativně je zasílání zpráv prostřednictvím aplikace LINE také dostupné prostřednictvím jejich Line ID: WCD120.

V souvisejících zprávách, v exkluzivním rozhovoru s Mikem Tysonem, boxerská legenda odhalila svůj odvážný podnik na thajském trhu s konopím s Tysonem 2.0, což vyvolalo jak obchodní strategii, tak osobní poslání.

V hluboké diskuzi Tyson odhaluje provázaný vztah mezi konopím a bojovými sporty, vypráví o své eskapádě v Thajsku a náhodě, která ho ušetřila od dlouhé paže zákona. Nyní, s měnící se krajinou konopí v Thajsku, Tyson vidí příležitost změnit postoje k této bylince.

Další zprávy, tlak na dekriminalizaci konopí v Thajsku čelil škytavce, protože ministerstvo veřejného zdravotnictví včera oznámilo pauzu v řízení. Odklad byl vyzván k dialogu s veřejností a zájmovými skupinami pro konopí a ke shromáždění dalších názorů na tuto záležitost.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa