Senát státu New York prolomil ledy posílením legislativy týkající se konopí: Prosazuje růst Cannabis průmyslu

Senát státu New York prolomil ledy posílením legislativy týkající se konopí: Prosazuje růst Cannabis průmyslu

Senát státu New York jako převratný krok odhalil významné pokroky v legislativě týkající se konopí, což znamená klíčový okamžik pro růst a rozvoj tohoto odvětví. Tyto legislativní kroky pod vedením senátorů Michelle Hinchey a Jeremyho Cooneyho slibují přetvořit krajinu regulace a podpory konopí ve státě.

Senát ve svém rozpočtu jednoho domu vyčlenil značných 128 milionů dolarů na různé iniciativy zaměřené na posílení Cannabis odvětví. Mezi těmito alokacemi je 60 milionů dolarů určených na půjčky farmářům konopí, 40 milionů dolarů na granty pro farmáře konopí a dalších 28 milionů dolarů na daňové dobropisy pro farmáře konopí. Taková ustanovení podtrhují závazek Senátu podporovat prostředí podporující pěstování konopí a podnikání.

Jedním z pozoruhodných pokroků je zavedení TED Part HHH (S.8308B), jehož cílem je pomoci farmářům konopí, kteří byli nepříznivě postiženi zpožděním v implementaci programu. To zahrnuje zřízení záchranného a pomocného fondu pro farmáře konopí, program půjček pro farmáře konopí a vratný daňový kredit pro farmáře konopí. Tato opatření jsou připravena poskytnout kritickou pomoc zemědělcům při řešení problémů v rozvíjejícím se odvětví.

Kromě toho revize právních předpisů souvisejících s příjmy provedené Senátem prokazují proaktivní přístup k zdanění a fiskální politice. PŘÍJMY Část L (S.8309A) zavádí postupný přístup k trvalé sazbě velkoobchodní daně, která nahrazuje zastaralou daň z potence konopí. Kromě toho, REVENUE New Part W (S.8309A) obhajuje zrušení spotřební daně z léčebného konopí, zefektivnění regulačních rámců a posílení dostupnosti.

V rámci řešení obav souvisejících s nezákonným prodejem konopí Senát také posílil donucovací opatření prostřednictvím PPGG část G (S.8305-B). Tím, že legislativa dává donucovacím orgánům a místním samosprávám vylepšené nástroje a zdroje, má za cíl omezit nelicencovaný prodej a zachovat regulační integritu.

Jako důkaz holistického přístupu Senátu bylo přiděleno 5 milionů dolarů na programy a služby vzdělávání mládeže v oblasti konopí. Tato investice podtrhuje závazek k odpovědné spotřebě a veřejnému vzdělávání a zajišťuje, že se průmysl konopí v New Yorku vyvíjí udržitelně a inkluzivně.

Opatření přijatá Senátem státu New York podtrhují transformační závazek k regulaci a podpoře konopí. Díky senátorům Michelle Hinchey a Jeremymu Cooneym, kteří stojí v čele, tyto legislativní iniciativy ohlašují novou éru růstu, spravedlnosti a příležitostí v rozvíjejícím se konopném prostředí ve státě.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa