Interia.pl: Začínám v Polsku boj proti penalizaci marihuany – Rapper Mata

Interia.pl: Začínám v Polsku boj proti penalizaci marihuany – Rapper Mata

Rapper Mata, kterého před pár týdny zatkla policie za držení marihuany, oznámil, že bude v Poslku bojovat za dekriminalizaci této drogy. – Chtěl jsem požádat všechny své fanoušky a fanoušky hudby zdarma, aby se v Polsku zapojili do boje za depenalizaci marihuany – apeloval během galavečera udílení cen Empik 2021. Mladý rapper také vyprávěl, jak byl na konci ledna zatčen.

Během slavnostního předávání cen Empik Bestseller 2021 získal rapper Mata sošku v kategorii rap & hip-hop za album „ Mladý Matczak “. Ve svém krátkém projevu se vrátil k událostem z konce ledna. 

– Byl jsem chycen za držení marihuany. Mnoho lidí se domnívá, že šlo o propagační kampaň. Chtěl jsem to popřít. Byl jsem zrovna v práci, byl to náročný den. Skončil jsem v práci, chtěli jsme si s kamarády zahrát fotbal a trochu si odpočinout. Pak nás chytili pánové policajti – řekl Mata . 

Po chvíli dodal, že „celé Polsko je zamilované do marihuany “. 

V souvislosti s touto situací chci v Polsku medializovat téma marihuany a začít bojovat za dekriminalizaci této drogy, protože se domnívám, že je v naší umělecké komunitě obzvlášť důležitá. Dlouhá léta je inspirací pro hudebníky – řekl rapper Mata .

„Chtěl jsem požádat všechny své fanoušky a fanoušky svobodné hudby, aby se zapojili v Polsku do boje za depenalizaci marihuany,“ uzavřel umělec.

Mata byl zatčen společně s kamarádem 27. ledna po pracovní době. 23 na ul. Okolská . Při pohledu na neoznačenou hlídku mladíci zrychlili, začali se vzdalovat. Při identifikaci muži dobrovolně vyndali sáčky na zip s obsahem hnědozelené sušiny s vůní po marihuaně. Byli zatčeni a převezeni do policejní místnosti pro zadržené osoby – poté Interia informovala mladého aspa. Iwona Kijowska.

Mata a jeho kolega si vyslechli obvinění z držení drog a byli propuštěni domů. 

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa