Američtí uživatelé a obchodníci s konopím očekávají na budoucím legálním Německém trhu příležitosti 

Američtí uživatelé a obchodníci s konopím očekávají na budoucím legálním Německém trhu příležitosti 

Podle nedávného průzkumu mezi americkými uživateli konopí nabízí nadcházející legalizace rekreační marihuany v Německu atraktivní nové příležitosti pro cestování, obchod a investice. Průzkum společnosti Bloomwell Group, holdingové společnosti pro léčebnou marihuanu, zjistil, že 8 z 10 Američanů věří, že „konopné společnosti jsou atraktivní investiční příležitostí“, a 61% z těchto 8 uvedlo, že „by investovali do evropských akcií konopí“.

Průzkum také zjistil, že uživatelé marihuany ve Spojených státech si uvědomují obrovské obchodní příležitosti, které přináší legalizace konopí v Německu. Podle zprávy společnosti BDSA, která se zabývá analýzou dat o konopí, zveřejněné minulý měsíc, se očekává, že legální prodej konopí v Německu do roku 2026 dosáhne 3 miliard dolarů ročně. Niklas Kouparanis, generální ředitel a spoluzakladatel Bloomwell Group, říká, že legální trh s konopím v Německu má potenciál růst ještě více, pokud nabídka dokáže držet krok s poptávkou.

„Jelikož Německo připravuje podmínky pro trh s konopím pro rekreační užívání, je zásadní zajistit, aby nabídka konopí v zemi odpovídala poptávce spotřebitelů,“ napsal Kouparanis v e-mailu.

Aby v Německu uspokojily silnou poptávku po rekreační marihuaně, Kouparanis říká, že společnosti budou pravděpodobně konopí do Německa dovážet, což je na lékařském trhu v zemi již běžná praxe. A s další reformou konopné politiky ve Spojených státech, jako je zrušení federální zákazu marihuany, by se americké společnosti mohly připojit k mezinárodním producentům zásobujícím německý trh.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa