Cryptosvet.cz: Snoop Dogg přináší „digitální marihuanu“ do metaverza

Cryptosvet.cz: Snoop Dogg přináší „digitální marihuanu“ do metaverza

Slavný rapper Snoop Dogg a jeho syn Cordell Broadus (aka „ChampMedici“) se spojili s metaverzem Mobland s gangsterskou tématikou, aby vydali NFT digitálních marihuanových farem. Podle prohlášení o partnerství budou digitální předměty průkopníkem nové funkce „grow-to-earn“.

Digitální marihuana v metaverzu

NFT Digital Marihuana Farms od Snoop Dogga budou použity k propagaci spuštění komerčních budov v Moblandu, jejichž spuštění se očekává později v tomto čtvrtletí. Pro Mobland bude zavedení komerčních budov znamenat revoluci v designu stávajícího metaverza.

„NFT 1.0 je o postavách a jednotlivých položkách, NFT 2.0 je o pozemcích a nemovitostech, NFT 3.0 je o podnikání a veřejných službách na pozemcích a nemovitostech,“ řekl spoluzakladatel Mobland Roy Liu.

Jak uvedl Liu, uvedení digitálního konopí do Moblandu dále pomůže přijetí metaverse a GamiFi 2.0. V rámci partnerství se bude podílet na exkluzivním obsahu také ChampMedici

„Celý život jsem sledoval, jak táta hraje videohry. Ruku v ruce s tím žije marihuana. Takže si myslím, že dává smysl dát metaverse a digitální konopí dohromady.“

Mezitím Snoop uvedl, že metaverza podporují změnu paradigmatu. Proto chce být v popředí.

Ale Snoop Dogg není jediným silným zastáncem metaverza Mobland. Platformu podporují některá z největších jmen v oboru, včetně spoluzakladatele Terra Do Kwon, spoluzakladatel Twitche Justin Kan a Animoca Brands.

V praxi je metaverzum považováno za krypto verzi Mafia Wars, hry, kde se hráči chovají jako gangsteři ve své vlastní mafiánské organizaci. Kromě toho, že je metaverzum místem setkávání, umožňuje hráčům účastnit se každodenních událostí a her.

Snoop Dogg, NFT, Metaverse a kryptoměny

V posledních měsících se Snoop Dogg stal jedním z největších zastánců NFT a sektoru metaverse. Kromě získání několika NFT podepsal několik partnerství s kryptoměnovými společnostmi a spustil své vlastní sbírky.

Rapper vydá svou exkluzivní sbírku NFT na blockchainu Cardano. Sbírka bude obsahovat „ikonické sběratelské předměty NFT, dříve nevydanou hudbu a další položky v limitované edici“.

Snoop se také stal jedním z podporovatelů kryptoplatebního startupu MoonPay spolu s Justinem Bieberem a dalšími.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa