Kannastar.com: Užijte si každý svůj smysl s konopným nápojem

Kannastar.com: Užijte si každý svůj smysl s konopným nápojem

Víte, že konopný nápoj je nový trend? V oboru je vždy něco nového. Brzy uvidíte trhy plné jedlých produktů s obsahem konopí, ale víte, že existují ve vodě rozpustné konopné extrakty, které můžete pít přímo nebo je přidávat do jiných nápojů.

Co jsou konopné extrakty na vodní bázi? Extrakty z konopí rozpustné ve vodě jsou přelomovým extraktem z konopí, který usnadňuje přidávání konopí do nápojů. Vzhledem k tomu, že konopný olej se snadno odděluje od vody v důsledku nižší hustoty, konvenční tinktury konopného oleje se do nápojů nesmějí.

Výtažky z konopí na vodní bázi se nejen mísí s vodou, ale také zvyšují biologickou dostupnost. Standardním postupem pro uzemnění hydrofobní povahy konopného oleje je mikro nebo nano emulgace. Malé molekuly konopí ve vodě rozpustných extraktů konopí o velikosti malých atomů usnadňují krevnímu oběhu absorbovat látku.

Navzdory hydrofilní povaze makro molekul konopí, které musí být normálně smíchány s produkty na olejové bázi, jsou tyto mikročástice kanabinoidů vodivější pro vodu.

Je extrakt z konopí na vodní bázi účinnější než na olejovém?

Extrakty z konopí na vodní bázi mají výhodu nad extrakty na olejové bázi, pokud jde o lepší rychlost vstřebávání a účinnost produktu.

Vzhledem k tomu, že proces mikro a nano emulze se používá k rozkladu makročástic konopí, studie prokázala, že emulgovaný vitamín E vedl k 68násobnému zvýšení biologické dostupnosti.

Typický konopný olej ulpívá ve vodě a tvoří tukový shluk nepropustný pro kapalinu. Kromě toho jsou normální molekuly kanabinoidů příliš velké na to, aby se dostaly přes porézní tkáň do krve.

V důsledku této vlastnosti je CBD rozpustné ve vodě výrazně účinnější a dostupnější, protože se jeho velká část uvolňuje do krevního oběhu. Protože se vstřebává efektivněji, větší síla také znamená rychlejší nástup.

Vzhledem k tomu, že výtažky z konopí na vodní bázi absorbují většinu kanabinoidů, poskytují také dobrý zisk. Můžete získat více za méně, protože malý kousek konopí na vodní bázi přinese stejné výsledky jako větší dávka konopného oleje.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa