Grow Pharma uvádí pro pacienty na britském trhu novou levnou řadu odrůd konopí

Grow Pharma uvádí pro pacienty na britském trhu novou levnou řadu odrůd konopí

Společnost Grow Pharma v pátek 27. května oznámila ve Spojeném království a na Normanských ostrovech uvedení nové řady květů konopí pro pacienty. Konopí pro Grow Pharma pěstuje licencovaný výrobce PHCANN v Severní Makedonii.

V posledních letech si ve Spojeném království společnost Grow Pharma spolu s lékárenským partnerem IPS vybudovala pověst spolehlivého a odpovědného dodavatele předepsaných konopných léků.

Společnost nyní dováží a distribuuje všechny prémiové a kvalitní značky dostupné ve Spojeném království, včetně značek Aurora, Tilray, Spectrum a Columbia Care. 

S touto novou řadou lékařských květů konopí od PHCANN doufá, že dále rozšíří přístup k lékům z květů konopí na předpis pro pacienty, kteří to potřebují a měli by z toho prospěch.

Grow Pharma je dobře známá pro své vynikající služby pacientům a předepisujícím lékařům, říká Pierre van Weperen, generální ředitel Grow Pharma.

„Dlouho jsme si uvědomovali, že pacientům a předepisujícím lékařům by prospěla levnější květina jako doplněk našeho sortimentu, jen nám chvíli trvalo, než jsme našli řadu licencovanou podle GMP, která odpovídá našim standardům, včetně integrity dodávek.“

Clare Holliday, vedoucí oddělení léčebného konopí ve společnosti IPS Pharma, vysvětlila: „Ve společnosti Grow Pharma a IPS upřednostňujeme kvalitu, konzistenci a spolehlivost při dodávkách konopných léků. To znamená pracovat pouze s těmi nejlepšími „prémiovými“ značkami, které jsou často dražší. Po dlouhém hledání věříme, že PHCANN může poskytnout širokou škálu kvalitních květinových léků za naši nejnižší cenu doposud.

„Květiny, které jsme uvedli na trh v říjnu, nepocházely z PHCANN, pěstovaly se jinde a ukázalo se, že dodávky prostě nebyly spolehlivé. Namísto toho, abychom se snažili o to, aby tyto léky byly naskladněny a vyprodány, jsme tento sortiment ukončili, dokud nebudeme moci získat zásobu, na kterou se jako lékárna a co je důležitější, mohou spolehnout i pacienti.“

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa