Tikun Europe získává licenci k zahájení provozu v novém řeckém zařízení

Tikun Europe získává licenci k zahájení provozu v novém řeckém zařízení

Společnost Tikun Europe oznámila, že získala licenci k zahájení provozu ve své nově postavené továrně. Společnost Tikun potvrdila, že proces výroby finálních produktů léčebného konopí se očekává okamžitě.

Továrna se nachází v soukromém vlastnictví o rozloze 56 000 m2 v řeckém Korintu a představuje investici ve výši více než 30 milionů EUR, je plně vybavená, má oddělení výzkumu a vývoje včetně špičkové technologické vybavení. 

Generální ředitel společnosti Tikun Europe , Nikos Beis, k tomu uvedl: „Bylo nám velkým potěšením přivítat provozní licenci naší výrobní jednotky, jejíž výstavba byla nedávno dokončena. 

„Provoz závodu bude zahájen velmi brzy, čímž se o krok přiblížíme k realizaci naší vize: uspokojit stále se zvyšující poptávku Řecka a Evropy po vysoce kvalitních produktech z léčebného konopí. Naše továrna je největší farmaceutickou společností v tomto specifickém odvětví v Evropě a využívá potenciál naší země hrát vedoucí roli na světovém trhu s léčebným konopím.“

Tikun získává licenci k zahájení provozu v řeckém zařízení

Dimitris Giannopoulos – COO a místopředseda představenstva TIKUN Europe, Adonis Georgiadis, ministr rozvoje a investic, Nikos Beis, generální ředitel TIKUN Europe.

Továrna má tři samostatné jednotky zahrnující skleníkovou pěstební plochu, prostory pro posklizňovou úpravu a prostor určený pro výrobu a balení hotových produktů léčebného konopí.

Společnost uvedla, že továrna splňuje standardy GACP a EU-GMP Evropské unie a tuzemskou legislativu pro pěstování a zpracování léčebného konopí, přičemž její provoz bude probíhat s naprostou odpovědností a ohleduplností k životnímu prostředí a místní komunita.

Novou výrobní jednotku nedávno navštívil ministr rozvoje a investic Adonis Georgiadis, který potvrdil, že vládní závazek k investicím byl splněn a závod zahájil výrobní proces od července. Ministrova návštěva se uskutečnila v klíčovém okamžiku pro společnost po legislativě o léčebném konopí a jeho první prohlídce továrny, která se uskutečnila před dvěma lety. 

Tikun získává licenci k zahájení provozu v řeckém zařízení

Nikos Beis, generální ředitel TIKUN Europe, Adonis Georgiadis, ministr rozvoje a investic, Dimitris Giannopoulos – COO a místopředseda představenstva TIKUN Europe.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa