Společnost Tilray Brands dostala v Itálii povolení distribuovat další 3 sloučeniny konopí

Společnost Tilray Brands dostala v Itálii povolení distribuovat další 3 sloučeniny konopí

Společnost Tilray Brands, Inc. (NASDAQ:TLRY) (TSX:TLRY) oznámila, že její divize léčebného konopí, Tilray Medical a FL Group, dceřiná společnost společnosti v Itálii, obdržely povolení od italského ministerstva zdravotnictví distribuovat tři nové sloučeniny léčebného konopí. Tyto sloučeniny léčebného konopí bude FL Group distribuovat do lékáren po celé Itálii a dále rozšíří své portfolio nabídky konopí farmaceutické kvality. Tilray také oznámila nové strategické partnerství se společností Pharmaidea, společností Petrone Group , s cílem uvést na trh a vzdělávat více než 12 000 lékáren po celé Itálii o výhodách léčebného konopí a péči o pacienty s léčebným konopím.

Tilray Medical má zavedenou širokou národní farmaceutickou distribuční síť v Itálii, kde je léčebné konopí hrazeno systémem zdravotní péče způsobilým pacientům. Nová povolení společnosti Tilray pro léčebné konopí zahrnují tři výtažky z konopí, které jsou prostřednictvím farmaceutických směsí lékárníky zpřístupněny pacientům. Lékaři nyní mohou po celé zemi předepisovat extrakty z lékařského konopí dodávané společností Tilray v různých koncentracích.

Denise Faltischek , ředitelka pro strategii a mezinárodní ředitelka Tilray Brands, uvedla: „Jsme rádi, že rozšiřujeme naši nabídku léčebného konopí do Itálie a podporujeme lékárny vzděláváním o léčebném konopí prostřednictvím našeho nového partnerství Pharmaidea. Jsme nesmírně pokořeni důvěrou, kterou do nás a do našich produktů z lékařského konopí vložili pacienti, poskytovatelé zdravotní péče a vlády, a bereme naši odpovědnost velmi vážně. Náš tým Tilray Medical se nadále věnuje obhajobě a vzdělávání pacientů na našich mezinárodních trzích a zároveň poskytuje kvalitní, konzistentní léčebné konopí pro komerční, soucitný přístup a výzkumné účely.“

Tilray Medical podporuje ONCOWELLNESS , konferenci týkající se rakoviny a péče o pacienty. Konference je akreditována italským ministerstvem zdravotnictví a vede ji Dr. Vittorio A. Guardamagna , národní koordinátor a ředitel terapie bolesti a paliativní péče v Evropském onkologickém institutu v Miláně.

Účastníci konference budou sdílet zkušenosti z každodenní praxe, diskutovat o integrovaných a multidisciplinárních terapeutických strategiích a prohlubovat guidelines pro výsledky klinických studií a zavádění terapeutických přípravků na bázi léčebného konopí. Konference ONCOWELLNESS se bude konat v Miláně 27. května 2023, ve Florencii v nemocnici Careggi 9. září 2023 a v Bari ve Fakultní nemocnici UNIBA 18. listopadu 2023.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa