Německo: Mezinárodní obchodní konference o konopí (ICBC) se v červnu 2023 vrátí do Berlína

Německo: Mezinárodní obchodní konference o konopí (ICBC) se v červnu 2023 vrátí do Berlína

International Cannabis Business Conference opět přináší svou vlajkovou loď business-to-business (B2B) akce a veletrhu zpět do Berlína v Německu ve dnech 29. až 30. června 2023. Kromě B2B akce, která je největší svého druhu v V Evropě bude Mezinárodní obchodní konference o konopí také hostit Globální investiční fórum v Berlíně 27. června.

Konopná reforma je v Německu v pohybu a s ní se vytvoří četné obchodní příležitosti uvnitř i vně německých hranic. Německo zahajuje zcela novou éru evropského konopného průmyslu a její motýlí efekt bude pociťován po celém světě. Toto jsou skutečně vzrušující časy a události Mezinárodní obchodní konference o konopí v Berlíně nemohou být včasnější.

International Cannabis Business Conference je přední sérií konopných B2B akcí na světě, přičemž předchozí konference se konaly v několika zemích na více kontinentech. Sérii akcí vlastní a provozují zastánci konopí, kteří věří v oslavu konopné kultury, kromě poskytování prvotřídního vzdělávání v konopném průmyslu a příležitostí k vytváření sítí.

Je stále obtížnější získat náskok před konkurencí ve vznikajícím mezinárodním konopném průmyslu a je životně důležité, aby lidé dostali svůj nápad, produkt nebo službu ve správný čas před ty správné lidi. Vzhledem k tomu, že se manažeři, podnikatelé, investoři, tvůrci politik a poskytovatelé průmyslových služeb sbíhají z celé planety, je veletrh ICBC B2B v Berlíně ideálním místem pro uvedení konopných nápadů na globální scénu konopí. Kompletní seznam řečníků bude brzy oznámen.

Ne všechny příležitosti k vytváření sítí jsou si rovné, a to platí zejména v oblasti konopí. Akce ICBC se účastní konopní lídři z desítek různých zemí, přičemž berlínská B2B akce slouží jako vrcholná mezinárodní konopná akce svého typu pro rok 2023. Samotná konference se bude konat v ikonickém hotelu Estrel Berlin. Úplný program a plán akce budou brzy zveřejněny . Pokud chcete navázat kontakt s těmi nejlepšími v oblasti konopí, ICBC Berlin je nutností.

Kromě berlínské B2B akce nabídne International Cannabis Business Conference 27. června také jednodenní Globální investiční fórum. Pro konopné společnosti v rozvíjejícím se konopném průmyslu je to obrovská příležitost předvést své produkty/služby před ostřílenými průmyslovými investory.

Příležitosti konopného průmyslu, které se objevují v Německu a na evropském kontinentu, mají obrovský ziskový potenciál a Globální investiční fórum je ideálním místem pro podnikatele, aby se pokusili zajistit kapitál, aby mohli posunout své aktivity na další úroveň. Je to také jedinečná příležitost pro investory dozvědět se více o investičních příležitostech a pro poskytovatele průmyslových služeb najít spolehlivé a špičkové klienty.

„Víme, jak těžké je pro kvalitní investory spojit se s prověřenými společnostmi z odvětví konopí, které nabízejí cenné investiční příležitosti,“ uvedl Rogers. „Proto vracíme Globální investiční fórum zpět do Berlína. Bude to hlavní příležitost pro vytváření sítí pro investory z konopného průmyslu, podnikatele a poskytovatele průmyslových služeb.“

Zajistěte si vstupenky na obě akce již nyní, než se vyprodají!

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa