USA – Guvernérka NY Kathy Hochul zavedla na otevření nových licencovaných obchodů s marihuanou program půjček ve výši 5 milionů dolarů

USA – Guvernérka NY Kathy Hochul zavedla na otevření nových licencovaných obchodů s marihuanou program půjček ve výši 5 milionů dolarů

Pod palbou pomalého zavádění konopného programu a naplnění již dříve stanovených cílů a zisků se administrativa guvernérky Kathy Hochul rozhodla nabídnout nové půjčky s nízkým úrokem ve výši 100 000 dolarů licencovaným provozovatelům marihuany, kteří budou schopni otevřít další pobočky s prodejem konopí.

Státní úřad pro správu konopí přesouvá 5 milionů dolarů do nového úvěrového programu ze stávajícího fondu 50 milionů dolarů vyhrazeného pro DASNY.

Během soukromého jednání v úterý státní regulátoři představili obchodníkům s marihuanou nový program financování.

„Je to rozhodně krok správným směrem,“ řekl Osbert Orduna, invalidní veterán americké námořní pěchoty, který provozuje službu donášky konopí domů a má také licenci k otevření vlastního obchodu s marihuanou v Queensu.

Půjčky, které by pokryly kapitálové náklady spojené s otevřením obchodů s konopím, by byly úročeny 5 % a splácely by se pět let.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa