Filipíny: Senátor Padilla vidí na Filipínách Izrael jako model pro lékařskou marihuanu

Filipíny: Senátor Padilla vidí na Filipínách Izrael jako model pro lékařskou marihuanu

MANILA – Senátor Robinhood Padilla ve čtvrtek řekl, že považuje Izrael za vzor pro legalizaci konopí (marihuany) přísně pro lékařské účely a také pro prevenci jejího zneužívání na Filipínách.

Během slyšení podvýboru pro zdraví Senátu, který se zabýval Senátním návrhem zákona 230 (zákon o soucitném přístupu k lékařskému konopí), Padilla řekl, že se dozvěděl více o užívání lékařské marihuany, když loni 1. až 3. května navštívil se svým týmem Izrael na studijní cestě.

Podle zákonodárce je o Izraeli známo, že má nejjasnější zákony a předpisy týkající se léčebného konopí a také nejkomplexnější výzkum v této věci.

Co se týče vymáhání zákonů, nic nemůže porazit Izrael, řekl, a to, co se naučili během své studijní cesty, bude zahrnuto do jejich navrhovaného opatření týkajícího se léčebného konopí na Filipínách.

Řekl, že izraelské ministerstvo zdravotnictví a izraelská agentura pro lékařské konopí učinily jejich studijní cestu velmi produktivní, přičemž izraelská agentura pro lékařské konopí řídila předpisy a povolení v dodavatelském řetězci.

Citoval také přísné postupy vymáhání práva v uvedené zemi při sledování užívání léčebného konopí

Zopakoval také svou výzvu veřejnosti, aby si zachovala otevřenou mysl ohledně lékařského použití konopí, protože tvrdil, že jeho povinností jako zákonodárce je umožnit lidem svobodu zvolit si způsob terapie, který považují za nejlepší, a v souladu s předpis jejich lékařů. (PNA)

Zdroj: www.pna.gov.ph

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa