USA – „Cheech a Chong Co.“ společnost pro lékařskou marihuanu vstupuje na trh v Mississippi

USA – „Cheech a Chong Co.“ společnost pro lékařskou marihuanu vstupuje na trh v Mississippi

CANTON, Miss. (WLBT) – Společnost Cheech and Chong’s Cannabis Company oznámila své partnerství s mississippskou společností Southern Sky Brands pro léčebné konopí.

To je podle nich v reakci na rostoucí poptávku pacientů z Mississippi po „vysoce kvalitních produktech z lékařského konopí“.

Chceme zajistit, aby lidé z Mississippi měli přístup k bezpečným a účinným možnostem léčebného konopí,“ řekl Tommy Chong, spoluzakladatel Cheech a Chong’s Cannabis Co. „Kombinací našich znalostí a zdrojů se Southern Sky Brands může skutečně změnit život pacientů.“

Podle tiskové zprávy budou obě společnosti úzce spolupracovat se zdravotnickými odborníky, regulačními úřady a místními komunitami tak, aby zajistili pacientům, že dostanou vysoce kvalitní péči a produkty bezpečným, legálním a dostupným způsobem.

„Věříme v sílu léčebného konopí a chceme poskytovat úlevu a podporovat zdraví,“ řekl Cheech Marin, spoluzakladatel Cheech and Chong’s Cannabis Co.

Zatímco časová osa, kdy společnost začne prodávat své produkty z lékařské marihuany v Mississippi, je stále neznámá, můžete navštívit webové stránky Cheech and Chong’s Cannabis Co.,  kde najdete seznam produktů společnosti, a webové stránky Southern Sky Brand  pro více informací o lékařských produktech marihuany.

Zdroj: msn.com/

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa