JAR – Cheeba & Training Force se spojují jako pěstitelští partneři konopí (Video)

JAR – Cheeba & Training Force se spojují jako pěstitelští partneři konopí (Video)

Partnerství mezi  Cheeba Cannabis Training  and Training Force má přinést revoluci v africkém průmyslu konopí rozšířením možností školení a podporou podnikání. Prostřednictvím této spolupráce získají studenti přístup k síti více než 45 míst Training Force po celém kontinentu, kromě sedmi oficiálních školicích středisek společnosti Cheeba pro konopí a konopí.

Toto společné úsilí si klade za cíl poskytovat vysoce kvalitní školicí programy, které vzdělávají jednotlivce o praktičnosti, výhodách, použití a předpisech týkajících se konopí a zároveň vytvářejí vyhlídky na zaměstnání.

Globální trh s konopím zažívá v posledních letech nebývalý rozmach a Jižní Afrika není výjimkou. Podle průzkumu Polaris Market Research byl globální trh s průmyslovým konopím v roce 2021 oceněn na 4,26 miliardy USD a předpokládá se, že do roku 2030 poroste složeným ročním tempem růstu 16,9 %. připravena stát se předním hráčem v pěstování a zpracování konopí.

Spolupráce mezi Cheeba Cannabis Training and Training Force přichází v klíčovém okamžiku v africkém průmyslu konopí. Protože podnikatelé a tvůrci politik spolupracují na vytvoření silného regulačního rámce, je připravena progresivní a prosperující budoucnost. Prostřednictvím kvalitního vzdělávání a školení budou jednotlivci vybaveni dovednostmi a znalostmi nezbytnými pro orientaci ve vyvíjejícím se prostředí odvětví konopí.

Vzhledem k tomu, že poptávka po konopí a konopných produktech celosvětově stále roste, Jižní Afrika se staví jako klíčový hráč na tomto rozvíjejícím se trhu. Spolupráce mezi Cheeba Cannabis Training and Training Force je prý v souladu s vizí země pro ekonomický rozvoj a podnikání, vytváří nové cesty pro vytváření pracovních míst a stimuluje malé a střední podniky.

Zdroj: cannabisbusinessafrica.com/

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa