Minnesota: Pracovníci výdejny se snaží držet krok s poptávkou po semenech marihuany

Minnesota: Pracovníci výdejny se snaží držet krok s poptávkou po semenech marihuany

MINNEAPOLIS – V úterý vstoupila v Minnesotě v platnost celá řada velkých změn kolem zákonů o marihuaně. Od půlnoci je nyní legální, aby dospělí vlastnili a užívali konopí pro rekreační účely.

Musíte být starší 21 let, na veřejnosti bude povoleno 2 unce trávy a doma můžete mít až 2 kila. Stát přitom ještě potřebuje čas na nastavení regulačního aparátu pro dohled nad prodejem rekreační trávy ve státě. Očekává se, že to bude trvat asi rok, než se to dostane do provozu, a je možné, že to nebude dříve než v roce 2025, než se rozšířené prodeje skutečně rozběhnou.

Pro většinu to znamená, že jejich nejlepší možností je zasadit semena konopí. Zákon umožňuje obyvatelům Minnesota pěstovat až osm rostlin.

Kultivované CBD , stejně jako mnoho dalších tento týden, rozšiřuje své podnikání a prodává tato vyhledávaná semena. Tamní majitel, Anthony Newby, říká, že „prodali nějakou verzi 15 000 semen během několika hodin“. Měli také objednávky z více než 500 obchodů po celém státě.

„Sedět tady a balit semínka, nikdy v životě jsem neviděl tolik semínek a udržet to v chodu bylo prostě monumentální,“ řekl dělník Shiah Sanders.

Jako bývalá atletka Sanders říká, že konopí pomáhá jejímu tělu v rekonvalescenci.

„Viděla jsem tak velký přínos pro své zdraví,“ řekla.

Newby prodává produkty CBD pět let, ale nyní může rozšířit své podnikání s novým zákonem o konopí.

„Rozšiřuje to okruh, rozšiřuje síť spotřebitelů, se kterými nyní můžeme být ve vztahu, a co je důležitější, dekriminalizuje rostlinu, pro kterou lidé měli pravidla a předpisy, které skutečně komplikovaly životy lidí po mnoho mnoha generací,“ řekl.

Jednou vráskou na pěstování doma je, že i když můžete pěstovat až osm rostlin, pouze čtyři z nich mohou být plně zralé.

Vlastní proces pěstování konopí je složitější, než si myslíte , se specifickou půdou, slunečním zářením a vlhkostí. Newby doufá, že jako majitel firmy a odborník v této oblasti může svým zákazníkům pomoci stát se domácími pěstiteli.

„Spíše než písemné pokyny budeme poskytovat včasné videovzdělávací články a podcasty. Uděláme to prostřednictvím naší sítě obchodů, uděláme to prostřednictvím našich webových stránek,“ řekl.

Mezitím jedním z prvních míst, kde se prodávají rekreační marihuana, je rezervace Red Lake. Lidé stáli ve frontě více než hodinu před otevřením výdejny kmene v úterý. Jsou mezi prvními místy, kde se konopí prodává . Díky své suverenitě nemusí Red Lake čekat na státní pravidla a předpisy.

Zdroj: www.cbsnews.com/

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa