Ghana – Byla spuštěna jedna z prvních afrických Cannabis univerzit, bude vytvářet pracovní místa pro mládež

Ghana – Byla spuštěna jedna z prvních afrických Cannabis univerzit, bude vytvářet pracovní místa pro mládež

Ghana se stává jedním z prvních míst Afriky, kde byla založena Cannabis univerzita. African Cannabis University byla spuštěna v sobotu 12. srpna 2023 a jejím cílem bude poskytovat vzdělání, výzkum a školení v různých oborech kolem rostliny Cannabis.

Při zahájení univerzity řekl v rozhovoru pro média JE Davishe Johnson spoluzakladatel a prezident univerzity jak bude univerzita fungovat.

V lednu 2024 zahájíme skutečnou online výuku a až dokončíme univerzitní budovu, přijmeme postgraduální studenty na bakalářský titul a v budoucnu postoupíme k doktorskému studiu.

Ghana přijímá průmysl zahájením své první Cannabis univerzity

Ghana udělala významný krok vpřed ve využití potenciálu konopného průmyslu založením své první Cannabis University. Tento průkopnický krok je zaměřen na vytváření pracovních příležitostí pro mládež a využití ekonomických výhod konopného sektoru.

Založení Cannabis University podtrhuje odhodlání Ghany zkoumat alternativní cesty hospodářského růstu . S rostoucím globálním trhem s konopím se země po celém světě snaží využít tohoto „lukrativního „nového“ odvětví. Ghana, která si uvědomuje potenciál, se rozhodla investovat do vzdělávání a odborné přípravy, aby zajistila, že její mládež bude dobře vybavena, aby mohla přispívat a těžit z tohoto odvětví.

Univerzita nabídne kurzy a školicí programy přizpůsobené potřebám odvětví konopí. Od pěstování a zpracování až po marketing a distribuci studenti získají komplexní znalosti a dovednosti, které z nich udělají cenná aktiva v oboru. Kromě toho si univerzita klade za cíl podporovat inovace a výzkum a staví Ghanu jako hráče v pokrokech souvisejících s konopím.

Vládní úředníci a zúčastněné strany chválili založení Cannabis University. Věří, že tato iniciativa nejen vytvoří pracovní místa pro mládež, ale také podpoří zahraniční investice, podpoří export a významně přispěje k národnímu HDP.

Když se Ghana vydává na tuto novou cestu, doufáme, že Cannabis University bude sloužit jako maják pokroku a zahájí novou éru prosperity a růstu země.

Zdroj: GhanaWeb

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa