Americký turista se musel v Thajsku omluvit poté, co vyfoukl kouř z marihuany na přeplněnou ulici (Video)

Americký turista se musel v Thajsku omluvit poté, co vyfoukl kouř z marihuany na přeplněnou ulici (Video)

Americký turista Angkhan Vorac Chhieng byl zachycen na videu, jak používá „plastovou vzduchovou zbraň s marihuanou“. Kouř ze zařízení zakouřilo dav lidí i celou rušnou ulici. Vše se odehrálo na oblíbeném turistickém ostrově Phuket v Thajsku.

Videozáznam ukazuje, jak turista vyfukuje mezi chodce na ulici údajný konopný kouř. Video se stalo virálním online, což vyvolalo vyšetřování provinční policií Phuket.

Policejní plukovník Sujin Nilabadee pomocí záběrů CCTV řekl, že úřady dokázaly Američana vystopovat a přinutily ho, aby se omluvil ve video zprávě. Chhieng ve videu vysvětlil, že zařízení používal k propagaci svého podnikání s marihuanou, a omluvil se za jakoukoli újmu způsobenou turistické pověsti Phuketu.

„Promiňte, rád bych se omluvil Phuketu. Miluju Thajsko. Bylo to nedorozumění,“ řekl Američan podle ViralPress.

Podle policie Američan přistál v zemi 15. srpna a ubytoval se v hotelu v dané oblasti Po incidentu zemi opustil. Policie také vydala prohlášení, které zjevně naznačuje, že má v úmyslu zakázat Američanovi opětovný vstup do země.

„Imigračnímu úřadu a provinčnímu úřadu veřejného zdraví v Phuketu byla zaslána oznámení, která jim nařídila, aby v rámci svých oblastí jurisdikce přijaly vhodná opatření,“ uvedla policie podle ViralPress.

Incident také údajně oslovil místní úřady v Phuketu, aby v této oblasti provedly inspekce prodejců konopí, aby zkontrolovaly řádné licence a prodejní povolení. Úřady žádné porušení nezjistily.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa