Method Man a Tichina Arnold Star spouštějí audio komediální seriál „Yes We Cannabis“

Method Man a Tichina Arnold Star spouštějí audio komediální seriál „Yes We Cannabis“

Method Man a Tichina Arnold dnes spouštějí Yes We Cannabis, komediální seriál podle scénáře, ve kterém hrají i Sam Richardson, Langston Kerman a Punkie Johnson.

Audiosérie o 10 epizodách sleduje zakladatele konopného start-upu , jak chtějí rozjet své podnikání. Podle synopse seriálu je hlavní hrdina George (Sam Richardson) rozčarován svou kariérou lékárníka na Floridě a rozhodne se od všeho odejít a přestěhovat se do Kalifornie.

George a spol. se spojují s přáteli Brandy (Punkie Johnson) a Marcusem (Langston Kerman), aby založili společnost s konopím, a provedou posluchače „výšiny a pády“ podnikání, ke kterým se v životě každého z nich přidávají i osobní zápasy. Yes We Cannabis pokrývá škálu překážek a zkušeností, které přicházejí s podnikáním, od řešení rodinných problémů a romantiky až po strastiplné postavení černochů v Americe .

Toto je druhý případ, kdy Method Man a Tichina Arnoldová spolu spolupracují. V roce 1997 se Method Man objevil v epizodě Martin během páté a poslední sezóny show.

Yes We Cannabis vychází 24. srpna. Podívejte se na ukázku zde .

Method Man a Tichina Arnold Star

Zdroj: www.vibe.com

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa