Cannabis prémiová značka Mikea Tysona „TYSON 2.0“ se nyní otevírá i v Mississippi (Video)

Cannabis prémiová značka Mikea Tysona „TYSON 2.0“ se nyní otevírá i v Mississippi (Video)

CANTON, Miss. , 22. srpna 2023 /PRNewswire/ – Tyson 2.0, Cannabis oceněná značka Mikea Tysona, je nyní ve spolupráci s Southern Sky Brands v Mississippi, s předním státem certifikovaným operátorem. Obyvatelé Mississippi si mohou v první fázi spuštění dopřát prémiové osminky květu (3,5 g) a jednogramové jointy „Knockout OG“ a „Pound for Pound Cake“ s dalšími nespornými dalšími odrůdami na cestě.

„Jsme nadšeni, že můžeme přinést výjimečné Cannabis produkty Tyson 2.0 do Mississippi se Southern Sky Brands,“ řekl Adam Wilks , generální ředitel Tyson 2.0. „Naším posláním bylo vždy poskytovat spotřebitelům zážitek na úrovni šampiónů. Nyní mohou obyvatelé státu Magnolia zažít to nejlepší z Cannabis světa v oboru.“

Společnost TYSON 2.0 byla založena v říjnu 2021 a je známá pro produkty, které jsou výjimečné kvalitou, konzistencí a dostupností. Prostřednictvím strategických partnerství s nejlepšími světovými provozovateli konopí je prémiové konopí TYSON 2.0, značkové příslušenství a další produkty dostupné u více než 100 000 prodejců v 17 zemích.

Zdroj: www.prnewswire.com/

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa