JAR – Díky celosvětovému růstu poptávky rozšiřuje Cannabis kultivátor se sídlem v Lesothu svou produkci (Foto)

JAR – Díky celosvětovému růstu poptávky rozšiřuje Cannabis kultivátor se sídlem v Lesothu svou produkci (Foto)

MG Health , licencovaný pěstitel a výrobce konopných extraktů a produktů pro lékařské účely, ztrojnásobuje svou výstupní kapacitu po úspěšném mezinárodním kole financování a získává kapitál ve výši 18 milionů dolarů. Financování bylo zajištěno poté, co společnost začala distribuovat na klíčové rozvinuté trhy v roce 2021.  

MG Health rozšíří své portfolio léčivých kmenů konopí a formulovaných extraktů, aby uspokojila širší poptávku na klíčových exportních trzích včetně Německa, Austrálie, Polska a Izraele.

MG Health sídlí vysoko v horském království Lesotho a je jednou z mála společností po celém světě, u kterých bylo potvrzeno, že dodržují správnou výrobní praxi (GMP) Evropské unie (EU) pro léčebné konopí, což jí umožňuje vyvážet květ a extrakty z léčivého konopí. jako Active Pharmaceutical Ingredient (API) do lékáren v EU a na vybraných dalších trzích.

„To, co dělá náš produkt farmaceutické kvality tak jedinečným a žádaným, je to, jak čistý je. Vyrábí se v nedotčeném prostředí Lesotha, 2 000 metrů nad mořem, kde výjimečně čistá kvalita vzduchu a naše nejmodernější zařízení nám umožňují trvale vyrábět neozářený produkt, který je na stejné úrovni jako nejvyšší kvalita na světě,“ říká generální ředitel MG Health Andre Bothma.

Hrdě vyrábíme léčebné konopí světové třídy 

Od zahájení výzkumu a vývoje v roce 2018 se společnost MG Health snažila začlenit mnoho zkušeností získaných za posledních pět let, aby optimalizovala svou produkci pro globální trh s léčebným konopím a dále podporovala své distribuční partnery v zemích.

„Rozšíření našich operací nejen zvýší naši produkci, ale umožní nám kultivovat menší šarže s vyšší frekvencí, abychom mohli reagovat na měnící se podmínky a poskytnout širší portfolio kurátorské genetiky,“ říká Luke van der Nest, ředitel obchodního rozvoje MG Health. . „Pomáhá nám také to, že máme přístup k čisté vodě a dostatečnému množství elektřiny a podnikatelskému prostředí v Lesothu s podpůrným regulačním rámcem.“

Přispívat k rozvoji místní komunity a hospodářskému povznesení 

MG Health podporuje velký personální kompliment ve vzdálené, nerozvinuté části Lesotha, který také přispívá k četným obchodním příležitostem pro místní podnikatele.

K dnešnímu dni společnost vytvořila téměř 300 stálých pracovních míst s potenciálem výrazně zvýšit zaměstnanost při plné výrobě. Většina zaměstnanců je z okolních obcí a řada z nich byla proškolena pomocí vzdělávacích programů. 

MG Health realizovala řadu infrastrukturních projektů ve prospěch místních vesnic. Patří mezi ně čištění, zásobování čistou vodou a zařízení na sběr odpadu.

Zdroj: www.africa.com

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa