NY – Rada pro kontrolu konopí v úterý odhlasovala rozšíření licencí pro rekreační účely

NY – Rada pro kontrolu konopí v úterý odhlasovala rozšíření licencí pro rekreační účely

Kdokoli, kdo chce legálně pěstovat, zpracovávat nebo prodávat konopí v New Yorku, může letos na podzim požádat o státní licenci poté, co Rada pro kontrolu konopí v úterý odhlasovala rozšíření státního zavádění licencí marihuany pro rekreační účely široké veřejnosti, protože pokračující soudní spor udržuje toto odvětví na mrtvém bodě. .

Správní rada, která funguje pod záštitou státního úřadu pro správu konopí, odhlasovala schválení žádostí pro pěstitele, zpracovatele, mikropodniky a maloobchodníky k otevření 4. října. Žadatelé nemusí předkládat potvrzení o předchozím odsouzením za marihuanu a jejich historie by je neměla již ovlivňovat oproti tomu, jak je to požadováno pro první licence a uděleno prostřednictvím programu podmíněného maloobchodního výdejny pro dospělé, který se utápí v právní bitvě.

„Úřad očekává velké vzrušení a zájem o tyto žádosti a jsme odhodláni poskytnout co nejvíce informací žadatelům, kteří se budou muset připravit, aby mohli podat žádost,“ řekl v úterý výkonný ředitel OCM Chris Alexander. 

Držitelé podmíněné licence v dobrém stavu mohou požádat o přechod na plnou licenci před vypršením platnosti podmíněných licencí v červnu 2024. 

Vše je vyústěním situace, kdy soudce nejvyššího soudu státu minulý měsíc vydal soudní příkaz  , kterým dočasně pozastavil schvalování dalších maloobchodních licencí nebo otevírání výdejen. 

Zdroj: spectrumlocalnews.com/

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa