Fast Buds se stává první společností se semeny konopí, která zahájila marketingovou kampaň na Twitteru

Fast Buds se stává první společností se semeny konopí, která zahájila marketingovou kampaň na Twitteru

LOS ANGELES , 13. září 2023 /PRNewswire/ – Fast Buds, mezinárodně uznávaný šlechtitel semen konopí, stojí v čele této historické kampaně a stává se vůbec první společností na výrobu konopných semen v tomto odvětví, která debutovala s reklamní kampaní na Twitteru. Tato pozoruhodná spolupráce mezi Twitterem a Fast Buds vytváří nový precedens, převratný způsob, jakým se značky konopí spojují se svým publikem a propagují inkluzivní reklamní praktiky.

Celosvětově uznávaný mikroblogovací web Twitter nedávno provedl převratnou změnu v politice, která vyvolala značné kontroverze v digitálním světě. V průkopnickém kroku pro průmysl sociálních médií dal Twitter zelenou konopným společnostem, které chtějí inzerovat na jejich platformě, a fakticky tak otevřel stavidla pro zcela nový žánr reklamy.

Starší média mají často omezení a pravidla, která omezují nebo zakazují propagaci související s konopím. Online platformy jako Google a Facebook mají také přísná pravidla, která značkám konopí znesnadňují propagaci jejich produktů nebo služeb. Twitter však umožňuje značkám konopí zapojit se do různorodého publika, podporovat demokracii a přijímat ducha komunity. Tato historická iniciativa nejen nastavuje nový standard pro marketing, ale také otevírá vzrušující možnosti pro značky i spotřebitele.

Kampaň nabírá na síle, když Fast Buds hrdě umístí na svůj profil zlatou značku ověření na Twitteru. Tento odznak znamená důvěryhodnou přítomnost a autentickou reprezentaci v komunitě Twitter, dodává značce důvěryhodnost a zdůrazňuje ji jako důvěryhodný zdroj obsahu a produktů. Ověřovací proces ujišťuje komunitu, že značka prošla přísným procesem prověřování, aby se zjistila její autenticita a legitimita.

„Jsme rádi, že tým Twitteru podporuje demokracii a poskytuje jiný pohled na konopný průmysl jako na rekreační a nezbytný pro společnost. Jsme nadšeni, že můžeme začít spolupracovat a těšíme se na výsledky,“ řekl Nico, mluvčí Fast Buds . .

Kampaň Fast Buds je jen začátkem nové éry reklamy na konopí. Jako první pěstitel konopných semen, který využil této příležitosti, vydláždil cestu dalším podnikům v oboru, aby je následovaly. I když se však jedná o významný krok vpřed, konopný průmysl má před sebou ještě dlouhou cestu, aby plně překonal stereotypy a mylné představy, kterým čelil po celá desetiletí.

Další informace naleznete na adrese:2fast4buds.com

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa