420intel.com: Zpráva uvádí že v srpnu byl na Floridě prodej marihuany za 92 milionů dolarů

420intel.com: Zpráva uvádí že v srpnu byl na Floridě prodej marihuany za 92 milionů dolarů

Nová zpráva od Zuanic & Associates odhalila, že prodej léčebného konopí na Floridě dosáhl v srpnu 92 milionů dolarů.

Srpnové tržby ve výši 92 milionů dolarů přispěly k celkových 480 milionům dolarů za tři měsíce, což ohodnotilo odvětví na 1,44 miliardy dolarů.

Zpráva ukazuje, že stát má odhadované měsíční výdaje pacientů přibližně 145 USD na základě průměru 833 000 registrovaných pacientů během tohoto období.

Je pozoruhodné, že meziroční tržby od června do srpna vzrostly o 13 %, čímž překonaly +6% růst zaznamenaný ve druhém čtvrtletí roku 2023 a +2% růst zaznamenaný v prvním čtvrtletí roku 2023 a ve čtvrtém čtvrtletí roku 2022. .

Pablo Zuanic ze společnosti Zuanic & Associates ve zprávě uvedl: „Jistě, legalizace rec je dalším velkým katalyzátorem pro tento trh. Ale mezitím si všimneme, že se již jedná o značný lékařský trh s více než 1,4 miliardami USD, s růstem objemu severně od 30 % a s cenami, které se nyní začínají stabilizovat (po více než 20% deflaci).

„Vzhledem k tomu, že ceny akcií vzrostly od zprávy o změně harmonogramu HHS, očekávali bychom větší konsolidaci.“

S hlasovací iniciativou v roce 2024, o které se má hlasovat a která by viděla legalizaci užívání konopí dospělými, by stát mohl v případě schválení vygenerovat až 431,3 milionu dolarů na dani z obratu.

Toto číslo odhadli úředníci na státní konferenci Financial Impact Estimating Conference (FIEC), která také navrhla, že toto číslo by mohlo být vyšší, pokud bude na maloobchodní prodej konopí uvalena dodatečná spotřební daň.

Prohlášení o finančním dopadu FIEC zní: „Na základě zkušeností jiných států by očekávaný maloobchodní prodej nelékařské marihuany generoval ročně nejméně 195,6 milionu dolarů ve státních a místních příjmech z daně z obratu, jakmile bude maloobchodní trh plně funkční, ačkoli načasování tohoto výskyt je nejasný…

„Vzhledem k tomu, že odhad daně z obratu ve výši 195,6 milionu USD představuje nejnižší navrhovanou úroveň, která je považována za spolehlivou ze šesti zkoumaných scénářů (které se pohybovaly až na 431,3 milionu USD), je pravděpodobné, že budoucí změny daňové struktury, pokud vůbec nějaké, by se vyrovnaly nebo zvýšily odhadovanou úroveň. nových výběrů příjmů. Takové změny by vyžadovaly legislativní opatření.“

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa