Thethaiger.com: Průvodce pro začátečníky nákupem konopí v Thajsku

Thethaiger.com: Průvodce pro začátečníky nákupem konopí v Thajsku

Rozhodli jste se pro dovolenou v Thajsku a rádi byste si užili příjemné wellness chvíle s konopím? Vzhledem k tomu, že se konopí stává stále dostupnějším a na trhu přibývá mnoho produktů obsahující výtažky z konopí, vám přinášíme průvodce pro začátečníky nákupem konopí v Thajsku.

Zde je návod, jak koupit konopí v Thajsku, abyste mohli mít uspokojivý zážitek s produktem, který je pro vás ten pravý.

1. Nemusíte znát všechny odborné výrazy

Zahoďte obavy, že budete u přepážky znít bezradně, tím, že neznáte všechny základní terminologie související s konopím. Prodavači vám ochotně pomohou a rádi vám se vším poradí. A pokud se rozhodnete se připravit na cesty naučením se základním výrazům, získáte malou výhodu. Tak např. ‚Budtender‘ je prodavačka v konopné lékárně, ‚bud‘ odkazuje na květ rostliny, což je obvykle část, která se konzumuje. „THC“ je primární psychoaktivní sloučenina v konopí – čím více THC, tím silnější účinek získáte. Znát všechny tyto základní výrazy vám pomůže užít si nabídky obchodů s konopím jako profesionál.

2. Seznamte se s různými kmeny konopí

Na rozdíl od toho, co si možná myslíte, konopí není jednotvárná obyčejná rostlina. Cannabis nabízí různé chutě, vůně a různé typy účinku (povzbuzující, relaxační, opojný apod.)  Existují dva hlavní typy kmenů konopí: Sativa a Indica. I když jsou oba podobné, ve skutečnosti mají různé účinky. Je důležité, abyste znali rozdíl, protože zvolený typ vám může přinést a výrazně obohatit vaši zkušenost.

Sativa je vhodnější pro denní použití, protože je obecně energizující a povznášející. Může také stimulovat kreativitu. Na druhou stranu, kmeny Indica mají více relaxačních a sedativních účinků. Často se využívají v odpoledních či večerních hodinách. Indica je také skvělá k uvolnění a na skvělou dobrou noc.

3. Vyberte si preferovaný způsob užití

V těchto dnech se konopí stalo high-tech. Konopí již dlouho není pouze o kouření. Díky bohaté rozmanitosti trhu si můžete vybrat zda-li byste rádi ochutnali produkty z Cannabis v podobě pochutin a sladkostí či byste měli zájem o relaxační masáž za pomocí kvalitního Cannabis oleje.  Ať už dáváte přednost kouření, vapingu, dobrotám nebo dokonce topickým přípravkům, Thajsko má v současnosti pro tento druh dovolené či wellnessu skvělý trh. 

4. Najděte si správnou výdejnu

Stejně jako na každém trhu je konkurence vysoká. Vzhledem k tomu, že nové lékárny vznikají téměř každý druhý den, možná se zeptáte, zda všechny dodávají stejnou kvalitu produktu. Jednoduchá odpověď je, že ne. Proto je nezbytné vybrat si seriózně vypadající lékárnu či obchod, který zajistí pozitivní nákupní zkušenost.

Vaše možnosti sahají od ambulancí, které přicházejí s lékařským přístupem, až po rekreačnější salonky ve stylu „kaváren“, které se v Bangkoku běžně vyskytují. Myslete také na to, že bez ohledu na to, kam se rozhodnete jít, by měli mít Cannabis ochody kromě kvalitních produktů také znalý personál. 

5. Neváhejte se zeptat budtenderů (prodavačů)

Většina ambulancí a obchodů v Thajsku jsou navrženy tak, aby byli orientovány s přístupem na zákazníka. Na pultu obvykle najdete „menu“ se seznamem dostupných druhů konopí, produktů a jejich cen. To vám umožní procházet možnosti nezávisle, nebo se můžete obrátit na budtendera pro doporučení na míru.

Je třeba udělat několik klíčových rozhodnutí, jako například:

  1. Vybrat si druh konopí či konopného produktu: Mezi základní druhy konopí v nabídce obvykle patří čisté konopí (pouze listy), konopí smíchané s tabákem a hašiš. Ten je koncentrovanou verzí konopí, která obecně obsahuje vyšší hladiny THC, hlavní psychoaktivní sloučeniny.
  2. Určete kmen by jste rádi: relaxační a sedativní Indicu nebo energickou Sativu.
  3. Vyberte způsob konzumace: Nakonec se musíte rozhodnout, jak chcete konopí konzumovat. Zda-li se rozhodnete pro dobroty obsahující Cannabis, nebo by jste rádi vyzkoušeli kouření.  

Pamatujte, že pokud si nejste jisti některým z výše uvedených bodů, neváhejte se zeptat! Budtenders jsou tam, aby poskytovali odborné znalosti a vedení.

6. Než zaplatíte, prohlédněte si produkt

Vědět, že kupujete konopný produkt nejvyšší kvality, může být náročné, ale existují určité vizuální faktory, které můžete prozkoumat přímo v obchodě, ačkoli obvykle nebudete mít dovoleno ochutnat produkt kouřením. Jedním z hlavních ukazatelů kvality produktu je zrak. Zvláštní pozornost věnujte květům konopí, které by v ideálním případě měly mít bílou krystalickou substanci indikující vysoký obsah trichomů, pevnou až tvrdou strukturu a pronikající vůni všech typů— znak výjimečné kvality.

Závěr

Bez ohledu na to, zda se rozhodnete navštívit třeba Cannabis klub či kavárnu nebo Cannabis lékárnu, můžete být klidně uvolnění, otevření a bez ostichu se zeptat personálu na cokoliv. V kvalitních obchodech které jsou rozpoznatelné ihned dle vzhledu, je profesionální personál připravený vám trpělivě poradit s čímkoliv. Pamatujte si, že nákup a konzumace konopí v Thajsku je o zajištění uspokojivého zážitku s produktem, který je pro vás ten pravý a poskytne vám bohatou a rozmanitou zkušenost.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa