Nytimes.com: 3x Nejlepší mlýnky na Cannabis 2023

Nytimes.com: 3x Nejlepší mlýnky na Cannabis 2023

Kvalitní mlýnek vám může ušetřit čas a námahu při přípravě užívání konopí. Grinder je skvělým pomocníkem pro rychlé a snadné zpracování sušených květin na mletý materiál a to nejen pro zabalení do vaporizéru, ale i pro použití v pokrmech.

Grinder na tělo – Kannastör Gr8tr Jar

Ve srovnání s menšími modely mele jemně, hladce a rovnoměrně a poskytuje konzistentní výsledky s hrubými i jemnými mlecími deskami. Spolehlivé mletí znamená valitnější prožitek, třeba při vapování. A Gr8tr má průhlednou úložnou nádobu, do které se vejde až celá osmina unce květin.

Malé ostré zuby uvnitř mlýnku na tělo Kannastör Gr8tr Jar Body Grinder hladce protrhnou konopí, aniž by se zavázaly. A ve srovnání s modely s podobnou cenou, které jsme vyzkoušeli, zuby Gr8tr spadly do sběrné komory ten nejjemnější a nejjemnější materiál. To je ideální pro použití v mnoha vaporizérech , zejména kondukčních modelech nebo hybridních kondukčně-konvekčních modelech. (Pokud máte konvekční vaporizér, můžete odšroubovat jemně mletou desku Gr8tr a nahradit ji přiloženou možností hrubého mletí.)

Tento mlýnek je dodáván se sítem pro zachycování ultrajemných (a vysoce účinných) částic konopí nazývaných kief. Aniž by přibylo na objemu, vrchní díl Gr8tr utěsňuje další úložný prostor, který je skvělým místem pro uložení velkého množství celých květů nebo mletých produktů, které si můžete vychutnat později. Vzhledem k tomu, že nádoba je průhledná, můžete snadno zjistit, kolik materiálu máte po ruce.

Střední třídílný mlýnek Santa Cruz

V testech si čtyřcípé zuby na středním velkém třídílném mlýnku Santa Cruz rychle a snadno poradily s lepkavým, pevným materiálem květu. Jeho rovnoměrné mletí vytváří strukturu jemný a nadrceného materiálu, který poskytne 100% zážitek např. z vaporizace. Třídílný model, který je doporučován, se díky zaoblenému dnu snadno vysypává i po troškách. Díky materiálu a konstrukci se mlýnek méně špiní. Mlýnek Santa Cruz – který je k dispozici také ve čtyřdílné verzi se síťovým lapačem kiefu, stejně jako ve větších nebo menších velikostech. Grinder Santa Cruz se snadno skládá a horní část hladce klouže, když jím otáčíte.

Grinder na bylinky The Ripper XL

Pokud běžně potřebujete namlýt větší množství bylinek, investice do tohoto mlýnku z nerezové oceli se může vyplatit. Herb Ripper’s mlýnek na bylinky The Ripper XL , který je k dispozici ve tří nebo čtyřdílných sadách, je naprostým potěšením používat – a snadno se udržuje v čistotě. Zabudované magnety pomáhají, aby byl proces drcení obzvláště hladký. Ripper XL je v ruce těžký a jeho jednoduchý design podporuje extra objem.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa